ALERTĂ ÎN BOTOȘANI, DUPĂ CE UN BĂRBAT DE 59 DE ANI A DISPĂRUT. A PLECAT LA SERVICIU ȘI NU A MAI AJUNS ACASĂ

ALERTĂ ÎN BOTOȘANI, DUPĂ CE UN BĂRBAT DE 59 DE ANI A DISPĂRUT. A PLECAT LA SERVICIU ȘI NU A MAI AJUNS ACASĂ

Este stare de alertă în Botoșani, după ce un bărbat de 59 de ani a plecat la serviciu și nu s-a mai întors acasă. Familia acestuia este disperată și cere ajutorul oamenilor pentru a-l putea găsi.
Vineri, 23 octombrie 2020 polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat. Potrivit informațiilor oferite de botosaneanul.ro, bărbatul se numește Manolache Ioan și este din județul Botoșani, sat Flămânzi.
Bărbatul de 59 de ani a plecat la serviciu și nu s-a mai întors acasă, iar din 22 octombrie, nimeni nu știe ce s-a întâmplat sau unde ar putea fi acesta.
Acesta a părăsit domiciliul în data de 22 octombrie, pentru a se deplasa la serviciu în satul și comuna Copălău, însă nu a mai revenit la domiciliul său până în prezent, notează sursa citată. Semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 70 kg, păr grizonat, tuns scurt, ochi albastri.
Vestimentație la momentul dispariției: pantaloni din stofă de culoare maro, geaca de tip fâș de culoare albastru cu dungi albe, in picioare purta tenisi gri iar pe cap avea o șapcă de culoare gri.
Oricine îl vede pe bărbatul dispărut, este rugat să sune la numărul de urgență 112.
Dispariție cu final fericit, în Suceava
Săptămâna trecută, o mamă extrem de îngrijorată a anunțat dispariția unul copil, de numai patru ani. În căutarea celui mic au pornit peste 200 de persoane: jandarmi, polițiști, pompieri, localnici, inclusiv din satele vecine , care s-au împărțit în echipe și au demarat căutările.
Întreaga operațiune a durat mai bine de patru ore, iar băiețelul părea că a dispărut de pe fața pământului. După îndelungi căutări, oamenii au găsit doi cățeluși care le-au însoțit pe băiat atunci când a plecat de casă. La scurt timp a fost găsit și copilul, singur, pe un câmp.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *