Care este secretul fericirii în căsnicia lui Nicolai Tand! Bucătarul și soția lui au făcut compromisuri pentru a fi împreună: „Nu se poate așa ceva”

Care este secretul fericirii în căsnicia lui Nicolai Tand! Bucătarul și soția lui au făcut compromisuri pentru a fi împreună: „Nu se poate așa ceva”

Nicolai Tand și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cei doi au făcut mai multe compromisuri pentru a reuși să fie împreună, dar se pare că acest lucru le-a priit din plin.

Secretul căsniciei lui Nicolai Tand
Cum au reușit bucătarul și soția lui să treacă testul anilor
Ce compromisuri au făcut pentru a fi fericiți împreună
Nicolai Tand este un bucătar talentat și un bărbat carismatic, care reușește mereu să aducă zâmbetul pe buze celor cu care vorbește. Așa se întâmplă și cu soția lui, căreia îi aduce bucurie în suflet de mai bine de 12 ani.

Vedeta și Monica Balaj, un fost model internațional, s-au cunoscut la Paris, unde au aflat că se trag amândoi din Maramureș. S-au cunoscut și au decis să pornească în viață pe acelați drum, căsătorindu-se religios chiar pe meleagurile natale, în ucmă cu ami bine de doi ani.

Ce compromisuri au făcut pentru a rămâne împreună

Acum au doi copii minunați de care sunt mândri tare și își trăiesc povestea de iubire ca și cum ar mai avea 20 de ani.

„E important să avem și timpul nostru, doar noi doi fără copii, pentru binele cuplului, pentru binele tuturor. E o chestie de zi cu zi, nu ceva ce ai dobandit și asta e. E o muncă permanentă, nu pot să zici gata, m-am căsătorit, am copii, e al meu. Nu se poate așa ceva. Respectul este foarte important într-un cuplu”, a declarat Monica pentru Antena Stars.

Și pentru ca relația să meargă bine șo să reziste în timp, a fost nevoie și de câteva compromisuri. În timp ce Nicolai Tand a dorit să învețe meserie pe meleagurile parisiene, Monica Balaj nici nu mai voia să audă de România, mai ales după anii petrecuți călătorind peste tot în lume pentru a prezenta diverse piese vestimentare.

Destinul însă, a făcut ca amândoi să se tragă din aceeași zonă și chiar să își unească destinele „la ei acasă”.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *