CERINȚELE HALUCINANTE PE CARE LE ARE NICOLAE GUȚĂ, ATUNCI CÂND FACE AMOR. CE I-A SPUS UNEI FEMEI ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE: „MI-A CERUT SĂ…”

CERINȚELE HALUCINANTE PE CARE LE ARE NICOLAE GUȚĂ, ATUNCI CÂND FACE AMOR. CE I-A SPUS UNEI FEMEI ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE: „MI-A CERUT SĂ…”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că lui Nicolae Guță i-au plăcut întotdeauna femeile, mai ales cele tinere. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cerințele bizare pe care le are manelistul, în timpul actului sexual.

Manelistul Nicolae Guță și-a început viața sexuală la numai 14 ani, când s-a căsătorit prima dată – pe cea care i-a devenit atunci soție o cheamă Mariana. Ulterior, prin patul manelistului au trecut sute de femei… Iar unele dintre acestea îl laudă pentru performanțele sale din intimitate.
Nina se numără printre femeile care au trecut prin patul lui Nicolae Guță, iar aceasta a povestit, în cadrul unui interviu, că a avut parte de o experiență frumoasă alături de el, numai că, la un moment dat, artistul i-a cerut ceva iieșit din comun.
Nicolae Guță i-a cerut Ninei, în timpul sexului, să-i facă un copil
Nina a povestit în presă, acum ceva timp, totul despre experiența sexuală pe care a avut-o cu Nicolae Guță, dar și faptul că manelistul i-a cerut să-i facă un moștenitor.
„Relația cu el nu a fost de lungă durată, dar a fost superb alături de el, m-am simțit foarte bine. Este o persoană foarte faină, iar după despărțire am decis ambii să rămânem amici. Nu am obținut niciun ban în urma relației, așa cum s-a speculat în presă, nu este adevărat așa ceva. El e o persoană foarte grijulie și sinceră, m-am convins cât de mult a ținut la mine. Presa scria că ne-am cunoscut la un concert, însă nu e adevărat. Ne-am cunoscut pe rețelele de socializare, el a început discuția, am vorbit o perioadă și apoi ne-am văzut.
M-am simţit super cu el în dormitor! Ştie cum să cucerească o femeie cu vorbe dulci, ştie ce să facă în pat! Îmi zicea că mă iubeşte fiindcă ştia că sunt nebună după el! Mi-a cerut să îi fac un copil”, a dezvăluit Nina, una dintre fostele iubite ale manelistului,

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *