Femeie împușcată de soțul ei, în duș! Bărbatul și-a recunoscut fapta pe Internet /

Femeie împușcată de soțul ei, în duș! Bărbatul și-a recunoscut fapta pe Internet /

O femeie din Texas a fost împușcată de soțul ei, în timp ce se afla în duș. Ulterior, bărbatul și-a rescunoscut fapta printr-un filmuleț, postat apoi pe Internet.

Bărbatul i-a transmis și un mesaj fiicei lor
Soțul femeii regretă crima
Trenth Pascal, în vârstă de 48 de ani, a șocat Internetul cu filmulețul halucinant în care a făcut mărturisiri stranii. Bărbatul a recunoscut că și-a ucis cu sânge rece soția, în vârstă de 30 de ani, în timp ce aceasta se afla la duș.

Femeia a fost ucisă în duș

Savannah Pascal și-a găsit sfârșitul în propria casă, când a fost împușcată de partenerul ei de viață, care o aștepta ascuns în duș. Polițiștii au declarat că au găsit-o pe femeie fără suflare în baia dormitorului, cu două gloanțe în piept.

Mama Savannei se afla în casă cu fetița cuplului, iar când a auzit focurile de armă a fugit la etaj, în dormitor. Panicat, Trenth a sărit din duș și a părăsit locuința, fiind găsit de autorități în apropierea casei.

Autoritățile susțin că bărbatul s-a împotrivit arestării și a fost prins abia după ce a fost împușcat și imobilizat. Ulterior a fost transportat la spital, iar starea sa actuală este necunoscută.

La scurt timp după crimă, el a postat un filmuleț pe YouTube în care își recunoștea faptele și a mărturisit că motivul pentru care a recurs la acest gest a fost o conversație telefonică surprinsă între soția lui și un bărbat, în care femeia îi dezvăluia mai multe fantezii sexuale.

„Îmi pare atât de rău că am făcut asta”, a mai spus bărbatul în filmare.

În același videoclip, Trenth îi transmite fiicei sale să își găsească ceva bun de făcut în viață și că regretă ceea ce a făcut.

Citește și Crimă în SUA! Și-a ucis soția, dar s-a folosit de pandemia de coronavirus pentru a scăpa nevinonvat

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *