Loredana Chivu, în sânii goi și cu posteriorul bombat la înaintare. Blonda le-a sucit imaginația masculilor: ”Ești ediție limitată” /

Loredana Chivu, în sânii goi și cu posteriorul bombat la înaintare. Blonda le-a sucit imaginația masculilor: ”Ești ediție limitată” /

Loredana Chivu, fosta asistentă TV, a uitat de inhibiții și s-a fotografiat în sânii goi și cu posteriorul bombat la înaintare. Din nou, blonda le-a sucit imaginația masculilor de internet, care au avut reacții spumoase.

Loredana Chivu și-a făcut fanii fericiți.
Blonda a renunțat la inhibiții și la haine.
Reacția celor care o urmăresc în mediul online.
Loredana Chivu este una dintre mai lipsite de inhibiții vedete. Blonda a renunțat de foarte multe ori la haine pentru o fotografie de milioane sau apariții de senzație, iar acum a făcut-o din nou.

Fosta asistentă a lui Capatos nu vrea să se cumințească deloc și profită de statul de femeie singură, făcând astfel tot ce îi trece prin cap. Iar ultima năzdrăvănie a fost să renunțe la sutien, să îmbrace cea mai transparentă pereche de colanți, iar apoi să aleagă cea mai provocatoare poziție pentru o fotografie incendiară.

Loredana Chivu, în sânii goi pe internet și cu posteriorul în prim-plan

Zis și făcut! După ce a primit un imens buchet de trandafiri, cel mai probabil de la un admirator secret, blonda a vrut să se laude pe Instagram și a făcut-o în stilul caracteristic.

Astfel, în doar câteva ore, ultima postare de pe rețelele de socializare ale Loredanei Chivu a adunat aproape 15.000 de aprecieri și numai comentarii spumoase, așteptate de divă, după ce a pozat mai ceva ca în revistele pentru adulți.

”Aoleu, ce flori! Sau mai bine spus, ce este în flori! 😍😍😍😍”, ”Fundul ăsta face banii🔥🔥”, ”Ești tanc!”, ”Ți-aș da și eu flori numai să te găsesc așa la mine în cameră 😙😙😙😙”, ” A u intrat bondarii la flori”, „Ești ediție limitată❤️❤️❤️❤️👑😊💋💋💋”, „Woow, ce funduleț frumos ai și ce sâni superbi ai pupici dulci 😍😍😍😘😘😘😘❤❤”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăesc pe divă pe rețelel de socializare și care acum au rămas cu gura căscată.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *