SE FORMEAZĂ UN NOU CUPLU LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”? MĂDĂLINA ȘI GEORGE, SĂRUT PASIONAL ÎN EMISIUNE

SE FORMEAZĂ UN NOU CUPLU LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”? MĂDĂLINA ȘI GEORGE, SĂRUT PASIONAL ÎN EMISIUNE

În cadrul emisiunii de vineri, 23 octombrie, Mădălina și George s-au sărutat pasional. Așa că fanii s-au gândit imediat la o posibilă relație între cei doi.
În casa Puterea Dragostei pare să se formeze un nou cuplu! În ciuda faptului că nu au vorbit concret despre o posibilă relație, George și Mădălina își petrec majoritatea timpului împreună.
Concurentul a mărturisit, de-a lungul timpului, că are sentimente pentru Mădălina și că și dorește să formeze un cuplu cu ea. Iar, acum, șatena pare să răspundă avansurilor.
În cadrul ediției de vineri, 23 ocotombrie, George și Mădălina au fost surprinși în timp ce s-au sărutat cu patos. În casă erau divergențe între concurenți, însă, cei doi au făcut abstracție de ce se întâmplă și s-au furișat pe o canapea. Gesturile tandre nu au lipsit, iar acesta pare să fie începutul unei povești de dragoste.

Fosta iubită a lui George, interesată de un alt băiat din casă
George a fost interesat de Mădălina înainte ca fosta lui iubită, Mona, să părăsească emisiunea. Pe de altă parte, tânăra pare să fi pus ochii pe un alt băiat din casă, pentru care s-ar întoarce la ”Puterea Dragostei”. (CITEȘTE ȘI: CUM A SCĂPAT PREZENTATOAREA DE LA “PUTEREA DRAGOSTEI” DE UN JAF PE AEROPORT. “AU ACȚIONAT LA PONT”)
”Este un băiat care îmi place și vorbim constant. Vorbim, ne trimitem mesaje, îi spun ”Bombonel”. Pentru el m-aș întoarce la Puterea Dragostei, dar dacă ar ieși băiatul care mie îmi place, nu m-aș mai duce pentru că nu aș mai avea de ce”, a mărturisit Mona.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *