TENSIUNI ÎNTRE ANDRA ȘI MĂRUȚĂ, ÎN DIRECT. CE A PUTUT SĂ-I ZICĂ ARTISTA, SOȚULUI SĂU, DESPRE ANNA LESKO: „IA-O, TATĂ”

TENSIUNI ÎNTRE ANDRA ȘI MĂRUȚĂ, ÎN DIRECT. CE A PUTUT SĂ-I ZICĂ ARTISTA, SOȚULUI SĂU, DESPRE ANNA LESKO: „IA-O, TATĂ”

Andra și Cătălin Măruță au o relație extrem de deschisă, așa că nu este de mirare că, atunci când vine vorba de răspunsuri surprinzătoare, cei doi știu să le ofere. De curând, Andra a răspuns unei provocări și a făcut o afirmație cel puțin interesată, la adresa Annei Lesko. Toate acestea s-au petrecut chiar în emisiunea soțului său.

Andra este o femeie extrem de sinceră și transparentă, iar acest lucru l-au putut vedea fanii săi în numeroasele vloguri pe care le lansează pe canalul său de Youtube, împreună cu familia.
Ce a spus Andra despre Anna Lesko, în emisiunea soțului său
Din când în când, artista mai poposește chiar și în emisiunea soțului său, Cătălin Măruță, de la Pro TV. De curând, Andra a răspuns unei provocări interesante ce ținea de bărbatul iubit: cu cine anume l-ar lăsa pe o insulă pustie, dintre Anna Lesko și Andreea Raicu.
„Să zicem că Măruță suferă de tristețe cronică și medicii spun că singurul tratament ar fi să se retragă timp de o lună, pe o insulă pustie, alături de o asistentă grijulie. Singurele care l-ar putea salva și trata ar fi Anna Lesko și Andreea Raicu”, a fost întrebarea primită de Andra.
Fără să stea pe gânduri, Andra a menționat-o pe Anna Lesko, motivând că aceasta este extrem de grijulie, după cum a văzut la Ferma.
„Eu sunt cea care alege. Și am zis că, dacă tot la bal, ia-o, tată, pe Anna Lesko. Am văzut că e grijulie în ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, așa că o să fie grijulie și cu tine”, a răspuns artista.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *