Un tată din Galați și-a dat fosta nevastă în judecată pentru că îl făcea de râs în fața copiilor. Ce despăgubire va primi

Un tată din Galați și-a dat fosta nevastă în judecată pentru că îl făcea de râs în fața copiilor. Ce despăgubire va primi

Un bărbat din Galați s-a gândit să își dea în judecată fosta soție pe motiv că aceasta îl umilea, în repetate rânduri. Instanța i-a dat câștig de cauză, iar acum femeia va trebui să îi plătească despăgubiri de mii de lei.

Și-a dat fosta nevastă în judecată pe motiv că îl făcea de râs!
Instanța i-a dat câștig de cauză bărbatului.
Ce sumă de bani îi datorează acum femeia.
Timp de șase ani, de când a divorțat, un bărbat ar fi fost umilit de fosta lui nevastă. La mijlocul scandalului se află și copiii cuplului, rămași în grija mamei. Odată cu separarea, aceasta ar fi avut grijă să îi întoarcă pe micuți împotriva propriului tată. Cuprins de suferință și ajuns în pragul disperării, el s-a gândit că Instanța îi va face dreptate…și așa a fost!

Ce despăgubire trebuie să plătească o fostă nevastă pentru „umilință”

Situația tensionată ar fi neschimbată încă din anul 2014. Tatăl a susținut că fosta lui nevastă, „manipulează şi alinenează” copiii împotriva lui, lucru care l-a făcut să sufere enorm.

În loc să aibă parte de o despărțire amiabilă și civilizată, femeia îi făcea scene de fiecare dată când ei se întâlneau. Nu respecta zilele în care micuții ar fi trebuit să petreacă timp cu tatăl lor și îi aducea foarte târziu la întâlnirile cu acesta.

Ceea ce i-a pus capac a fost inclusiv modul în care fosta nevastă a vorbit despre el, în lume. Ea a susținut că tatăl copiilor ei este un incompeten sau chiar un pedofil.

„Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (…) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: „vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?”, se arată în Motivarea Judecătoriei Galaţi, citată de Mediafax.

Pentru faptele sale, pentru modul în care și-a făcut bărbatul de râs și l-a îndepărtat de copii, femeia va trebui acum să îi plătească o despăgubire în valoare de 7.000 de lei.

Femeia a susținut că a vrut să se răzbune pe fostul soț pentru că a părăsit-o. Ea a spus că a fost acuzată pe nedrept de bărbat că l-ar fi înșelat. Decizia Instanței din anul 2013 probează acest fapt, în ciuda negării ei.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *