Celebru actor, abuzat în copilărie: „Am fost șantajat să fac sex la 15 ani”. Artistul, molestat și lovit până a rămas inconștient! /

Celebru actor, abuzat în copilărie: „Am fost șantajat să fac sex la 15 ani”. Artistul, molestat și lovit până a rămas inconștient! /

Un celebru actor a rupt tăcerea și a vorbit despre drama vieții lui. Acesta a povestit că în perioada adolescenței a fost abuzat sexual și bătut până ce a rămas inconștient, pe stradă.

Celebru actor, abuzat sexual în copilărie!
Artistul, molestat și lovit până a rămas inconștient!
Este vorba despre faimosul actor Matthew McConaughey. Îl vedeți mereu cu zâmbetul pe buze, fie în filme, aparițiile televizate sau în cele de pe covorul roșu, dar cu siguranță nu mulți știau că în spatele fericirii sale se ascunde o traumă îngrozitoare.

În urmă cu câteva zile, starul internațional a decis să-și deschidă sufletul în fața admiratorilor și să le povestească despre drama trăită în adolescență. Matthew McConaughey a făcut niște mărturisiri cutremurătoare în cadrul autobiografiei „Greelights”, spunând că a fost abuzat sexual de mai multe ori.

Matthew McConaughey a fost obligat să facă sex la 15 ani

Ajuns acum la 50 de ani, actorul a mărturisit că nu a avut o copilărie prea fericită. Acesta a declarat că părinții lui au avut o relație presărată cu multe suișuri și coborâșuri, căsătorindu-se și divorțând de mai multe ori. În același timp, Matthew McConaughey a mai spus că primul lui act sexual nu a fost consimțit, fiind șantajat să facă acest lucru la doar 15 ani.

„Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie. Astăzi, sunt mai degrabă sigur că sper că nu e cazul”, a transmis actorul, conform Libertatea.ro.

Actorul a fost molestat de un bărbat

Dezvăluirile cutremurătoare nu s-au oprit aici. În cadrul aceleiași cărți, Matthew McConaughey a mai spus că a fost „molestat de un bărbat” trei ani mai târziu, când avea doar 18 ani. Scenele șocante s-au produs după ce a fost bătut până ce a rămas inconștient.

În ciuda experiențelor teribile trăite, faimosul Matthew McConaughey a avut puterea să treacă mai departe, pentru că nu a vrut să rămână toată viața o victimă.

„Nu m-am simţit vreodată o victimă. Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”, a adăugat el.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *