Doi copii au stat trei zilei alături de cadavrele părinților. Micuții erau convinși că mami și tati dorm

Doi copii au stat trei zilei alături de cadavrele părinților. Micuții erau convinși că mami și tati dorm

Doi copii au petrecut trei zile alături de cadavrele părinților lor. Cei doi soți, Alexandr şi Viktoria Yakunin, au decedat în pat, iar copiii au rămas în locuință până la momentul la care rudele îngrijorate au venit să afle de ce nu mai răspundeau adulții la telefon.

Cei doi soţi din Bolshoye Kuzymokino (Rusia) aveau o relație extrem de frumoasă. Rudele au sosit la locuința cuplului după ce au remarcat că cei doi au lipsit de o reuniune de familie, fără ca măcar să anunțe. Cauza decesului, ar fi o intoxicație, după ce cuplul ar fi mâncar murtăruti. Din primele rezultate ale anchetei, murăturile ar fi fost infestate cu toxină botulinică. Substanță ce poate provoca paralizie și uneori chiar moarte prin cauzarea insuficienței respiratorii.
Cei doi copii au fost găsiți în casă de către sora, în vârstă de 36 de ani a bărbatului. Femeia a chemat poliția și serviciile de urgență, iar apoi i-a îmbrăcat pe copii și i-a scos rapid din apartament. Cu o zi înaintea decesului, părinții bărbatului îi trimiseseră un borcan de murături, pe care acesta le-a consumat alături de soția sa. La sosirea organelor legii, borcanul de murături era deschis pe masa din bucătărie. În toate cele trei zile, fetița a avut grijă de fratele ei mai mic, iar cei doi copiii au fost convinși că mami și tati dormeau de mult timp, scrie uralweb.ru.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *