Iubita lui Selly, super sexy în costum de baie! Fotografia cu Smaranda a adunat 50.000 de like-uri în 12 ore

Iubita lui Selly, super sexy în costum de baie! Fotografia cu Smaranda a adunat 50.000 de like-uri în 12 ore

Fără doar și poate, Selly este cea mai cunoscută vedetă din noul val, având milioane de fani în toată țara, chiar dacă are o vârstă fragedă: 19 ani.
Artistul nu și-a ascuns niciodată viața privată de ochii fanilor, astfel că publicul larg știe că Selly se iubește cu o tânără care are aceeași vârstă cu el, Smaranda Știrbu, care este și ea destul de cunoscută în mediul online: are aproape 400.000 de urmăritori pe Instagram.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, iubita lui Selly le-a făcut o surpriză fanilor ei și a postat pe celebra rețea de socializare o imagine în care apare în costum de baie și acoperită cu un halat. Fotografia a fost realizată la mare, acolo unde Smaranda se află alături de iubitul ei și de alți prieteni, poza reușind să adune peste 50.000 de like-uri în doar 12 ore.

Fotografia cu Smaranda Știrbu în costum de baie a strâns și aproximativ 150 de comentarii, cei mai mulți fani afirmând că tânăra este foarte sexy și frumoasă și că Selly are de ce să fie mândru. Din păcate, au existat însă și câțiva internauți care au pus-o la zid pe aceasta pentru modul în care s-a fotografiat.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *