Loredana Chivu, primele declarații despre boala cu care se confruntă. Medicii i-au pus un diagnostic crunt blondinei: ”Am început să plâng”

Loredana Chivu, primele declarații despre boala cu care se confruntă. Medicii i-au pus un diagnostic crunt blondinei: ”Am început să plâng”

Loredana Chivu a ajuns pe patul de spital în urmă cu o zi, iar acum a făcut și primele declarații despre boala cu care se confruntă. Medicii i-au pus un diagnostic crunt blondinei.

Loredana Chivu a aflat de ce boală suferă.
Vedeta a stat pe patul de spital mai bine de șapte ore.
Loredana Chivu a ajuns pe mâna medicilor. De data aceasta nu de dragul frumuseții, ci de nevoie, căci blondina se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Dansatoarea a ajuns de la extaz la agonie peste noapte, iar verdictul medicilor a fost unul crunt, care a doborât-o pe vedeta, aflată singură pe patul de spital.

Așa cum face de obicei, vedeta și-a informat imediat fanii despre pățania prin care trece, însă, inițial nu a dezvăluit și din ce cauză a ajuns pe mâna medicilor.

Loredana Chivu, devastată după ce medicii i-au spus că are pietre la rinichi

Dar contactată de reporterii Antena Stars, după ce a petrecut câteva ore bune pe patul de spital, Chivu a făcut și primele declarații. Extrem de afectată, dansatoarea spune că speră să se facă bine după tratamentul pe care medicii i l-au recomandat, pentru că altfel, din păcate, va trebui să suporte o intervenție chirurgicală.

”Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență. Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea. M-am simțit foarte singură acolo în spital, pentru că nu te lasă să ai însoțitori, nu te lasă să fie nimeni cu tine și văzându-mă în situația aia, singură, văzând atâta durere în jurul meu, m-am simțit copleșită, am început să plâng. Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz. De obicei când te confrunți cu această problemă, piatra se elimină mai ușor, dar la mine este înțepenită și este mai greu să o elimin. Dacă, doamne ferește nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiasă să ajungem la operație”, a spus Loredana Chivu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *