Tragedie la Hunedoara! Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se de la etaj. Motivul sfâșietor pentru care a recurs la acest gest

Tragedie la Hunedoara! Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se de la etaj. Motivul sfâșietor pentru care a recurs la acest gest

Întâmplare sfâșietoare la Hunedoara. Un bărbat, aflat în floarea vârstei, a decis să își încheie socotelile cu viața, într-un mod tragic. Omul a căzut în gol de la etajul șase.

Un bărbat fin Hunedoara a ales să își pună capăt zilelor.
Care a fost motivul ce i-a provocat atât de multă durere.
În această dimineață, locatarii unui bloc turn din Hunedoara au sunat îngroziți la 112. Unul dintre vecinii lor zăcea, fără suflare pe asfalt, după ce s-a aruncat de la etajul șase. Acesta ar fi dus o luptă lungă și cruntă cu depresia.

Frații săi au murit în condiții similare

Victor M. avea 35 de ani și locuia singur într-un apartament din Hunedoara de pe Strada Runcului. Nimeni nu s-a gândit că omul are de gând să își pună capăt zilelor și motivul pentru care a făcut-o nu a fost stabilit cu exactitate.

Totuși, aropiații săi susțin că era retras și depresiv. Ba mai mult decât atât, coincidență sau nu: sora și fratele său au murit în anii ’90, în împrejurări similare.

Din păcate, echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.Din primele cercetări ale polițiștilor, sosiți la fața locului, aceștia au constatat că bărbatul nu a fost victima vreunei fapte penale, scrie Adevărul.

Trupul său neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană este căzută în casa scărilor lângă ghena de gunoi a unui bloc situat pe strada Runcului din muncipiul Hunedoara. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că persoana căzută era decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, provocate prin cădere de la înălţime şi a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Hunedoara. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morgă în vederea stabilirii cu exactitate a stabilirii cauzei decesului. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor producerii acestui eveniment”, a informat Carla Strujan, reprezentanta IPJ Hunedoara.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *