Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, este de negăsit! Ce spun vecinii despre românca din Cartea Recordurilor: „Este în siguranță”

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, este de negăsit! Ce spun vecinii despre românca din Cartea Recordurilor: „Este în siguranță”

Adriana Iliescu nu este de găsit de mai mult de o lună, după cum afirmă vecinii celei mai bătrâne mame din lume. Românca din Cartea Recordurilor se află în categoria de risc în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus.

Adriana Iliescu este de negăsit
Cea mai bătrână mamă din lume nu poate fi contactată de mai bine de o lună
Cea mai bătrână mamă din lume, Adriana Iliescu, care a ajuns în Cartea Recordurilor pentru că la vârsta de 67 de ani a dat naștere unui copil, este de negăsit de mai bine de o lună.

Primul care a vorbit despre „dispariția” Adrianei Iliescu a fost chiar medicul care a ajutat-o să nască. Acesta a declarat pentru playtech.ro că nu a mai ținut legătura cu românca din Cartea Recordurilor de aproape două luni, motiv pentru care nu știe unde ar putea fi aceasta.

Adriana Iliescu este de negăsit de mai bine de o lună

Bogdan Marinescu a oferit însă o ipoteză, conform căreia Adriana Iliescu s-ar putea afla la casa ei din Pitești, unde se poate proteja mai bine de virus, fiind în categoria persoanelor cu risc crescut de infectare.

Și vecinii au vorbit despre absența mult prea îndelungată a Adrianei Iliescu, fiind de părere că dacă aceasta ar fi pățit ceva rău, fiica ei, Eliza, ar fi anunțat pe cineva. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, astfel că nimeni nu poate presupune decât că femeia se izolează în confortul propriei case pentru a se proteja de virus.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *