ANDREEA MANTEA, PRIMELE IMAGINI CU IUBITUL MISTERIOS! CUM ÎL CHEAMĂ ȘI CUM ARATĂ INELUL DE LOGODNĂ PE CARE I L-A OFERIT DEJA PREZENTATOAREI DE LA KANAL D |

ANDREEA MANTEA, PRIMELE IMAGINI CU IUBITUL MISTERIOS! CUM ÎL CHEAMĂ ȘI CUM ARATĂ INELUL DE LOGODNĂ PE CARE I L-A OFERIT DEJA PREZENTATOAREI DE LA KANAL D |

Povestea de dragoste pe care Andreea Mantea o trăiește în prezent a făcut-o să mai doboare câteva “bariere”! După ce l-a ținut până acum ascuns, prezentatoarea de la Kanal D a făcut publice primele imagini cu iubitul misterios. În cea postată la miez de noapte, cei doi se sărută cu patos pe plajă, în timp ce Luna le-a fost martoră. Frumoasa brunetă a fost copleșită de felicitări după ce a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Mai mult, o internaută a mărturisit cu ce literă începe numele bărbatului care o face pe vedetă una dintre cele mai fericite femei de pe Pământ.

Andreea Mantea, primele poze cu iubitul misterios
În vârstă de 33 de ani, Andreea Mantea a plecat în vacanță împreună cu fiul ei, David, și bărbatul cu care preferă să se iubească departe de ochii curioșilor. În timp ce pe Stories a publicat o filmare pe care se vede umbra iubitului ei, pe Instagram a făcut postarea de mai jos în care apare în timp ce îl ține de mână. După cum puteți observa, pe inelar are o bijuterie superbă despre care mulți cred că este inelul de logodnă.

“Felicitări! Meriți să fii fericită, iubită și sănătoasă! Să vă iubiți veșnic!”,“Ai primit inelul, cine e norocosul” și “Bă, frate, dacă ea nu vrea să îl arate pe iubitul ei este decizia ei! Că nu suferim noi în locul ei sau altceva. Și dacă ținem la ea, ar trebui să-i urăm sănătate și tot ce este mai bun, (…)! Nu este obligată de nimeni să-l arate! Ea este un înger și Doamne ajută să semăn la frumusețe și la caracter cu ea! (…)” sunt doar două dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Desigur, deocamdată, ea nu a oferit niciun răspuns în legătură cu logodna, iar la descriere a mărturisit că: “Am început săptămâna cu relaxare! #LastDayOfSummer

Nu pot să zic decat că… merităm! Doamne ajută să fie așa toată săptămâna! Săptămână magică tuturor!”.

Cum îl cheamă pe iubitul misterios al prezentatoarei de la Kanal D

Azi-noapte, înainte ca ceasul să bata ora 00:00, Andreea Mantea a postat încă o poză de album alături de bărbatul care o iubește. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, cei doi au fost imortalizați în timp ce se sărută pe plajă la lumina magică a Lunii. La descrierea imaginii, îndrăgita vedetă a pus trei emoticoane în formă de inimă roșie și a notat următoarele hashtag-uri: “#FullMoon #LastDayOfSummer”.

“Doar mie îmi pare a fi Victor Slav?”, a scris Simmmo. La câteva minute, o tânără pe nume Alice a făcut o mărturisire neașteptată despre iubitul misterios al Andreei Mantea: “Tot cu V incepe,dar nu e Victor😅” – comentariul îl puteți vedea în galeria foto a articolului.

Descoperă și: Reuniune de familie! Andreea Mantea, surpriză de ziua lui Cristian Mitrea. Vedeta a venit în România, împreună cu David

Principalul motiv pentru care Andreea Mantea a renunțat la “Puterea Dragostei”

“Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au declarat surse din anturajul prezentatoarei de la Kanal D, relatează impact.ro.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *