Bomba sexy pentru care s-a sinucis fiul unui senator, de nerecunoscut / Imagini exclusive

Bomba sexy pentru care s-a sinucis fiul unui senator, de nerecunoscut / Imagini exclusive

Xenia Ilea, tânăra din cauza căreia s-a sinucis fiul fostului senator Nicolae Iorga – decedat, și el, anul trecut -, este de nerecunoscut, după ce a decis să renunțe la podoaba capilară.

Tânăra care a fost acuzată că l-a împins la sinucidere pe fiul unui fost senator s-a schimbat radical
După ce și-a umplut corpul cu tatuaje, ea a decis să renunțe la podoaba capilară
Imaginile au devenit virale pe internet
Bomba sexy care a devenit vedeta mai multor convenții internaționale organizate de artiștii tatuatori a ajuns la concluzia că trebuie să mai facă o schimbare în viața sa. Și, cum un tatuaj nou nu ar mai fi impresionat pe nimeni, Xenia a decis să renunțe la păr și s-a tuns „periuță”, lăsându-i mască pe prieteni.

În 2013, SPYNEWS a dezvăluit că tânăra s-a stabilit într-un orășel din Germania, după ce a terminat Facultatea de Medicină Dentară din Braşov. Fascinată de tatuaje şi de mişcarea Rastafari, ea și-a făcut un tatuaj cu Bob Marley.

În 2008, Dan Adrian Iorga, fiul mijlociu al fostului senator Nicolae Iorga, s-a spânzurat după ce a fost părăsit de Xenia. Fata a lipsit de la înmormântarea iubitului sinucigaş, deoarece părinţii băiatului au învinovăţit-o de moartea adolescentului.

Ea a fost să depună o coroană la mormântul băiatului abia la o săptămână de la funeralii, însă nu singură, ci însoţită de părinţi. „Avem foarte multe amintiri frumoase împreună şi mi-a venit extrem de greu să vin aici. Nu ştiu când o să-mi revin”, declara, atunci, Xenia.

Fostul senator PRM, Nicolae Iorga (foto sus), a murit anul trecut, în ianuarie, la vârsta de 72 de ani. „Filiala Braşov a PRM este înmărmurită după vestea care a căzut pe neaşteptate peste noi. Suntem profund îndureraţi şi transmitem familiei compasiune şi sincere condoleanţe”, a declarat, la momentul respectiv, preşedintele filialei judeţene a PRM Braşov, Vasea Carchelan, conform bzb.ro. Nicolae-Marian Iorga (n. 9 august 1946) a fost consilier judeţean în perioada 1996 – 2000, apoi a fost senator în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008. Acesta a condus şi filiala Braşov a PRM în perioada 1995-2005.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *