Bunicul Luizei Melencu amenință că va intra în greva foamei! Bărbatul, disperat să atragă atenția asupra cazului fetei

Bunicul Luizei Melencu amenință că va intra în greva foamei! Bărbatul, disperat să atragă atenția asupra cazului fetei

Bunicul Luizei Melencu a recurs la un gest extrem și amenință că va intra în greva foamei. Bărbat încearcă disperat să atragă atenția autorităților asupra cazului nepoatei sale, care încă este căutată de polițiști.

Bunicul Luizei Melencu vrea să intre în greva foamei
A trecut un an și jumătate de la dispariția fetei
Astăzi, la 1 an și jumătate de la dispariția Luizei Melencu, procesul în care principalul suspect este Gheorghe Dincă este departe de a fi finalizat. Familia fetei este disperată și nici nu știe dacă tânăra mai este în viață sau nu, în special după ce în august 2019 un cont de socializare al adolescentei a devenit activ în miez de noapte.

Bunicul Luizei Melencu vrea să intre în greva foamei

Revoltat de ritmul încet în care decurge ancheta, bunicul Luizei Melencu a amenințat că va recurge la un gest extrem pentru a atrage atenția asupra cazului de dispariție al nepoatei sale. Prin urmare, bărbatul susține că va intra în greva foamei, dacă nu se iau măsurile necesare pentru finalizarea cazului.

Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a spus bărbatul.

La ultimul termen al procesului, Gheorghe Dincă a reușit să amâne încă odată ancheta pe motiv că nu a studiat cu atenție dosarul. Într-o atmosferă tensionată și agitată, judecătoarea i-ar fi explicat că acest lucru nu se poate întrucât suspectul deja a semnat că s-a documentat suficient, susține bunicul Luizei.

„A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei… Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat”, a spus bunicul Luizei.

Luiza Melencu a dispărut în data de 14 aprilie 2019, iar după apelul la numărul unic de urgență 112 al Alexandrei Măceșanu, care a fost găsită târziu de polițiști, proprietarul locuinței în care se afla fata, Gheorghe Dincă, a fost arestat. Suspectul a mărturisit că le-a ucis pe cele două adolescente, ca mai apoi să susțină că nu a acționat singur, iar una dintre ele ar fi fost în viață și scoasă din țară.

Citește și Bunicul Luizei Melencu vrea să se facă dreptate. Avocatul familiei Măceșanu, după prima zi de proces: „Nu cred că se doreşte aflarea adevărului”

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *