CHELOO, ATAC FĂRĂ MILĂ LA ADRESA LUI SMILEY. CUM L-A FĂCUT PRAF ARTISTUL, ÎN VERSURI: „SE BĂTEAU TURCII LA GURA EI”

CHELOO, ATAC FĂRĂ MILĂ LA ADRESA LUI SMILEY. CUM L-A FĂCUT PRAF ARTISTUL, ÎN VERSURI: „SE BĂTEAU TURCII LA GURA EI”

Cheloo se numără printre cele mai sincere personaje din showbizul românesc. Cu toate că a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, artistul nu se sfiește să-și exprime punctul de vedere, atunci când situația o cere. În anul 2010, solistul trupei Paraziții a lansat un atac dur la adresa lui Smiley.

Știm cu toții că solistul trupei Paraziții, Cheloo, nu menajează pe nimeni. Acesta a lansat un atac dur la adresa lui Smiley, iar totul a avut loc în anul 2010.

Mai exact, Cheloo a lansat, alături de colegii săi de trupă, melodia „O chema”, o piesă care a stârnit numeroase controverse, de-a lungul timpului. Ei bine, în melodia cu pricina, Smiley și Laura Cosoi, împreună fiind la vremea respectivă, au fost făcuți praf de către Cheloo.

Smiley și Laura Cosoi, făcuți praf de Cheloo
Mai multe vedete de la noi au fost luate la ”bani mărunți” și făcute ”praf și pulbere”. Iar printre ele s-au aflat Smiley și… iubita lui de atunci, Laura Cosoi. Acesta este versul, cântat de Cheloo, în care Smiley și Laura sunt ”loviți” fără menajamente. ”O chema Laura, era combinată cu Andrei / Dar în lipsa mea și-a lui se băteau turcii la gura ei”.

Trimiterile lui Cheloo – el fiind autorul versurilor în trupa ”Paraziții” – sunt foarte clare. Laura din piesă e chiar Laura Cosoi, iubita lui Smiley. Iar Andrei? Ei bine, numele din buletin al lui Smiley este… Andrei Maria. Mai mult, ”în lipsa mea” este o trimitere clară către piesa lui Smiley, ”În lipsa mea”.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *