O FEMEIE DIN IAȘI A ȘOCAT MEDICII. CE AU DESCOPERIT ACEȘTIA ÎN ZONA EI GENITALĂ ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE – NU MAI VĂZUSERĂ NICIODATĂ AȘA CEVA

O FEMEIE DIN IAȘI A ȘOCAT MEDICII. CE AU DESCOPERIT ACEȘTIA ÎN ZONA EI GENITALĂ ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE – NU MAI VĂZUSERĂ NICIODATĂ AȘA CEVA

Medicii din Iași au avut parte de un adevărat șoc în momentul în care o femeie care a fost operată în urmă cu 30 de ani a depus o reclamație la Colegiul Medicilor. Ceea ce urmau să descopere în zona ei genitală întrece orice imaginație.

O femeie din Iași care s-a operat în urmă cu 30 de ani a avut parte de șocul vieții sale. În anul 2013, aceasta a reclamat o situație anormală, printr-o reclamație adresată direct Colegiul Medicilor, iar ceva timp mai târziu, a primit și răspuns.

Cu șapte ani în urmă, femeii i s-a făcut rău și a descoperit că a trăit cu un… ac în zona genitală din momentul în care a fost operată, cu 30 de ani în urmă. Femeia acuză că acul i-a fost uitat în organism după acea intervenție chirurgicală.

„Când m-a deschis, a intrat în panică, m-a lăsat cu asistenta şi cu un doctor rezident şi «a fugit» după exprimarea asistentei, fiind anesteziată local, eu am auzit tot ce se vorbeşte. A venit după câteva minute cu un doctor mai în vârstă şi i-a explicat cu amănunte doamnei doctor Iancu cum să procedeze“, se menţionează în reclamaţia femeii către Colegiul Medicilor, poytivit informațiilor furnizate de ziaruldeiasi.ro.

Ce răspuns a primit femeia din Iași, din partea Colegiului Medicilor
În răspunsul primit de la Colegiul Medicilor se precizează că – în timpul intervențiilor chirurgicale – nu se folosesc ace drepte, ci numai ace curbe.

„În timpul intervenţiilor noastre din sfera pelvină nu se folosesc ace drepte, ci numai ace curbe, nici nu am avut vreodată în spital ace drepte pentru sutură. În concluzie, este dificil de a face legătură cauzală între imaginea radiologică prezentată în copie xerox, simptomele declarate de sesizantă şi operaţia care a avut loc cu 23 de ani în urmă“, se menţiona atunci în răspunsul oferit de Colegiul Medicilor Iaşi.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *