O tânără profesoară este refuzată de toate școlile din țară! Motivul halucinant pentru care sistemul de învățământ nu o lasă să predea /

O tânără profesoară este refuzată de toate școlile din țară! Motivul halucinant pentru care sistemul de învățământ nu o lasă să predea /

O tânără din Germania este refuzată de toate școlile din Bavaria. Motivul celor din învățământ pentru care nu o lasă pe femeie să le predea copiilor este de-a dreptul halucinant.

Tânără refuzată de toate școlile dn Bavaria
Din ce motiv ciudat nu o vor eprezentanții din învățământ
O tânără din Germania își dorește să devină profesoară. Aceasta a aplicat la Academia Maria Stern din Nördlingen, însă a fost refuzată, pe motiv că are mult prea multe tatuaje și piercenguri, potrivit publicației Bild.

Regulile interne ale Academiei prevăd posibilitatea angajaților de a avea bijureii corporale, însă nu atât cât să iasă prea mult în avidență, cum este cazul Lisei.

Aceasta ar fi trebuit să înceapă cursurile pe data de 8 septembrie și chiar a consultat regulamentul intern, însă nu prea a fost de acord cu el, încercând chiar să discute cu reprezentanții școlii, însă fără reușită.

Cum a încercat Academia să își justifice refuzul Lisei

În replică, Academia a declarat că Lisa a acceptat regulile interne atunci când a aplicat online pe data de 4 iunie, ba chiar ar fi trimis și două fotografii cu ea în care tatuajele și cerceii din buze și din limbă nu se vedeau.

Tânăra a afirmat că nici măcar nu are astfel de poze în care „artificiile” fizice nu se văd, fiind de părere că reprezentanții școlii nu o primesc din motive discriminatorii.

Dr. Sigrid Christeiner, drectorul academiei la care Lisa a dorit să devină profesor, este de părere că tânăra nu ar fi tocmai un model bun un pentru elevi, aceștia putând să își dorească și ei astfel de „bijuterii iritante”.

Din fericire, Lisa a găsit un post de bonă la Academia Maria Stern, din Augsburg, unde pierceingurile nu sunt considerate un impediment.

În Franța, tatuajele și cerceii nu reprezintă un impediment

Dacă în Germania, reprezentanții din sistemul de învățămândt nu au încredere în persoanele tatuate excesiv, în Franța există un profesor care a investit aproximativ 60.000 de euro în arta crporală, având chiar și ochii tatuați.

Profesorul francez Sylvain Helaine, în vârstă de 35 de ani, predă elevilor unei școli primare din Palaiseau, aflată lângă Paris.

”La prima lecție, copiii sunt neîncrezători, dar când observă că sunt un profesor complet normal, totul este în regulă”, a declarat tânărul profesor.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *