RĂZVAN SIMION, LA PRIMA CEARTĂ CU NOUA IUBITĂ. AM AFLAT CUM AU DECURS “OSTILITĂȚILE” DUPĂ CE S-AU CAZAT ÎMPREUNĂ LA PENSIUNE. “A STAT BOSUMFLATĂ

RĂZVAN SIMION, LA PRIMA CEARTĂ CU NOUA IUBITĂ. AM AFLAT CUM AU DECURS “OSTILITĂȚILE” DUPĂ CE S-AU CAZAT ÎMPREUNĂ LA PENSIUNE. “A STAT BOSUMFLATĂ

La scurt timp după despărțirea de Lidia Buble, „matinalul” de la Antenă și-a refăcut viața sentimentală. Cu toate că au puține ”meciuri” în picioare, proaspăt îndrăgostiții au deschis sezonul „în deplasare”. Alături de noua iubită, viața lui Răzvan Simion pare să nu fie însă doar lapte și miere. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite legate de prima dispută serioasă de care ar fi avut parte Răzvan Simion și noua lui iubită.
Potrivit surselor noastre, weekendul trecut, „matinalul” de la Antena 1 și-a răsfățat iubita cu o ieșire la munte. Colegul lui Dani Oțil și-a dus noua cucerire într-o pensiune din Vălenii de Munte. Doar că socoteala de acasă nu s-ar fi potrivit cu cea din târg. Chiar dacă Răzvan Simion pare că se dă peste cap să o răsfețe pe sexoasa șatenă în brațele căreia și-a găsit liniștea după despărțirea de Lidia Buble. Noua cucerire pare să fie o ”partidă” extrem de pretențioasă. După cum afirmă sursele noastre, noul cuplu ar fi avut parte de mai multe momente tensionate în pensiunea din Vălenii de Munte.
”Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns în locație, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine. Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, ne-a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Cum s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion
La începutul lunii iunie, Răzvan Simion anunța, pe rețelele de socializare, despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul de la Antena 1 publica, la momentul respectiv, un mesaj extrem de emoționant în care vorbea despre ruptura dintre el și artistă. Răzvan punea accentul pe faptul că Lidia nu mai era fericită alături de el.(VEZI ȘI: FRATELE ELENEI GHEORGHE, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE AU APĂRUT IMAGINILE CU EL ȘI LIDIA BUBLE, ÎMBRĂȚIȘAȚI, ÎN MAȘINĂ)

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul lui Răzvan Simion. (CITEȘTE ȘI: RAZVAN SIMION NU SE MAI ASCUNDE! CUM ARATĂ CUCERIREA DE ULTIMĂ ORĂ A MATINALULUI DE LA ANTENĂ)
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *