REGELE INFRACȚIUNILOR DIN CERNAVODĂ ȘI-A BĂTUT JOC DE SOȚIA LUI! A BĂTUT-O MĂR, APOI A PUS-O ÎN GENUNCHI! ȘI NU A FOST TOTUL

REGELE INFRACȚIUNILOR DIN CERNAVODĂ ȘI-A BĂTUT JOC DE SOȚIA LUI! A BĂTUT-O MĂR, APOI A PUS-O ÎN GENUNCHI! ȘI NU A FOST TOTUL

Cosmin Stănică Drăghici a făcut un adevărat maraton de infracțiuni, doar într-o noapte! Nu mai puțin de cinci încălcări ale legii a comis bărbatul din Cernavodă. Și avea să fie cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, distrugere, furt calificat și viol.

Cosmin Stănică Drăghici s-a înarmat cu două ciocane de tăbăcit carnea și a pătruns, fără drept, în curtea și imobilul locuit de I.G, în noaptea de 04/05.04.2020. A luat apoi din curtea acestuia un topor și un ciocan, apoi a trecut la amenințări, pe I.G. dar și pe membrii familiei acestuia, persoane care s-au speriat și au părăsit incinta imobilului în fugă, scrie replicaonline.ro. (NU RATA: ȘOCANT! UN TÂNĂR DIN BÂRLAD, INTERNAT LA PSIHIATRIE DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ ÎȘI VIOLEZE MAMA)

El a distrus bunurile din interiorul imobilului (televizor, geam ușă de acces, geamuri ferestre, gardul și poarta de acces), după care a părăsit locuința. Avea și atunci asupra sa toporul și ciocanul și, înarmat cu ele, s-a deplasat la domiciliul fostei sale soții, A.I., pe care a și lovit-o. Femeia s-a refugiat la vecinul ei, dar nu avea să scape.

Regele infracțiunilor din Cernavodă și-a bătut joc de soția lui!
În cameră, Cosmin Stănică Drăghici a încuiat ușa pe interior și a continuat să o lovească pe fosta soție. A obligat-o pe fosta soție să întrețină un raport sexual oral, dar în tot acest timp a lovit-o cu pumnii în zona capului. I-a introdus apoi în anus o pilă pentru ascuțit cuțite. În urma acestor violențe, femeia a suferit leziuni pentru care a fost internată 9 zile, timp în care i s-au acordat îngrijiri medicale. (NU RATA: O ROMÂNCĂ A FOST SECHESTRATĂ ȘI VIOLATĂ DE DOI SOȚI DIN SPANIA DUPĂ CE AU ANGAJAT-O CA MENAJERĂ. MOTIVUL FRAPANT PENTRU CARE AU AGRESAT-O SEXUAL)

”Având în vedere dispozițiile art. 15 8 C. pen. potrivit cărora retragerea plângerii prealabile poate interveni până la pronunțarea unei hotărâri definitive, în cazul infracțiunilor pentru care punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de introducerea unei astfel de plângeri, și potrivit cărora retragerea plângerii prealabile înlătură răspunderea penală a persoanei cu privire la care plângerea a fost retrasă , precum și dispozițiile 231 alin. 2 C.pen. coroborate cu art. 159 C . pen. , potrivit cărora împăcarea înlătură răspunderea penală, stinge acțiunea civilă și produce efecte numai cu privire la persoanele între care a intervenit dacă are loc până la citirea actului de sesizare a instanței, instanța, ținând cont că nu s-a procedat la citirea actului de sesizare dispune încetarea procesului penal având ca obiect sâvârșirea infracțiunilor de de violare de domiciliu, amenințare, distrugere, furt calificat și viol. Toate victimele și-au retras plângerile și s-au împăcat cu inculpatul”, se arată în decizia instanței.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *