Tânărul de 19 ani mort pe A1, în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania, era din Iași. Alți 11 oameni au fost răniți Citeşte întreaga ştire: Tânărul de 19 ani mort pe A1, în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania, era din Iași. Alți 11 oameni au fost răniți

Tânărul de 19 ani mort pe A1, în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania, era din Iași. Alți 11 oameni au fost răniți  Citeşte întreaga ştire: Tânărul de 19 ani mort pe A1, în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania, era din Iași. Alți 11 oameni au fost răniți

Tânărul de 19 ani mort pe A1, în microbuzul care-l aducea acasă, din Germania, era din Iași. Alți 11 oameni au fost răniți în accidentul care a avut loc în apropiere de Orăștie.

Un microbuz, condus de un bărbat de 51 de ani, din Târgu Neamț, s-a răsturnat pe Autostrada A1, între Sebeş şi Orăştie, miercuri, fiind declanșat planul roșu de intervenție. Conform datelor furnizate de comisarul Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, microbuzul venea din Germania și circula în direcția Deva-Sibiu când s-a răsturnat, după ce ar fi acroșat o dubiță. Șoferul microbuzului se pare că a ațipit la volan.

Microbuzul transporta 15 persoane și tracta o remorcă pe care se afla un autoturism”, a mai precizat comisarul Luminița Prodan. ”Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul unui tânăr de 19 ani, din Iași, și rănirea altor 11 persoane, dintre care una, aflată în stare foarte gravă, a fost transportată cu elicopterul la Târgu Mureș. Toate victimele sunt din localități din județele din Moldova: Neamț, Iași, Suceava, Botoșani și Bacău.” Șoferul microbuzului este grav rănit, după ce a rămas încarcerat sub microbuz, prins în centura de siguranță. Un martor la accident a tăiat centura și i-a permis șoferului să respire, fiind apoi scos de pompieri dintre fiare și transportat la spitalul din Tg. Mureș cu un elicopter.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *