Accident cumplit la Vaslui. Un bărbat și o fetiță de 4 ani au murit, iar alte patru persoane, printre care și un bebeluș, au ajuns la spital /

Accident cumplit la Vaslui. Un bărbat și o fetiță de 4 ani au murit, iar alte patru persoane, printre care și un bebeluș, au ajuns la spital /

Un accident cumplit a avut loc luni seara, 26 octombrie, pe DE 58 – DN 24, între Roșiești și Costești, în județul Vaslui. În urma tragediei un bărbat și o fetiță de patru ani au murit pe loc, iar alte patru persoane, printre care și un bebeluș, au ajuns la spital.

Tatăl și fetița de patru ani, morți în urma accidentului.
Un bărbat a ajuns în comă la spital, alături de alte trei persoane, printre care și un bebeluș de nouă luni.
Un tânăr de 31 de ani a provocat o nenorocire pe o șosea din județul Vaslui, în urma căreia a fost declanșat planul roșu de intervenție, căci el și o fetiță au decedat pe loc, iar bebelușul de nouă luni și alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Conform primelor informații, în accident au fost implicate trei mașini, care s-au lovit frontal, din cauza neadaptãrii vitezei la condițiile de drum. Vinovat de tragedie ar fi un bărbat de 31 de ani, care conducea o mașină cu volan pe dreapta și care a vrut să efectueze o depășire periculoasă. Pentru că nu s-a asigurat, în momentul în care a intrat în depășire, de pe contrasens a apărut o altă mășină, moment în care șoferul vinovat a tras de volan și s-a urcat pur și simplu peste autoturismul pe care voia să-l depășească.

Două persoane au decedat, iar alte patru au ajuns în stare gravă la spital

Astfel, în urma apelului la numărul unic de urgență 112 făcut de martori, la fața locului s-au deplasat imediat cinci ambulanțe, o autospecială pentru victime multiple și un elicopter SMURD.

Din păcate, din cele șase victime, două nu au mai putut fi salvate, șoferul unei mașini, de 27 de ani, și fetița de patru ani, pe care medicii au resuscitat-o minute în șir. De asemenea, celelalte patru victime au fost îngrijite la fața locului, după care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgențã Vaslui, un bãrbat de 30 de ani fiind în comã profundã, iar celelalte trei persoane, printre care și bebelușul de nouă luni, dar și soția au ajuns conștiente, dar cu multiple traumatisme.

”La fața locului am avut trimise 8 ambulanțe – 5 de la Bârlad și trei de la Vaslui, precum și ambulanța TIM pentru victime multiple”, a precizat medicul Dan Ungureanu, de la SAJ Vaslui, scrie vremeanoua.ro.

Acum, în urma tragediei, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cauzele tragediei.

„În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã si vãtãmare corporalã din culpã, umând a se efectua cercetãri pentru a se stabili cu exactitate împrejurãrile în care s-a produs tragicul eveniment rutier”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt all IPJ Vaslui.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *