ANDREEA MANTEA A PUBLICAT ÎNCĂ O IMAGINE CU IUBITUL SECRET. CEI DOI SE SĂRUTĂ LA LUMINA LUNII. FOTO

ANDREEA MANTEA A PUBLICAT ÎNCĂ O IMAGINE CU IUBITUL SECRET. CEI DOI SE SĂRUTĂ LA LUMINA LUNII. FOTO

Andreea Mantea a publicat o nouă imagine în care apare alături de bărbatul despre care se spune că ar fi într-o relație cu bruneta de peste cinci ani. Mai precis, vedeta s-a fotografiat cu iubitul, sărutându-se sub clarul lunii.

În urmă cu doar o săptămână, vedeta a vorbit despre bărbatul care o face extrem de fericită. În vârstă de 34 de ani, Andreea Mantea a mărturisit că diminețile ei încep cu un pahar cu apă rece pe stomacul gol, porție de joacă alături de David, după care își pregătește cafeaua în cana preferată.
Recipientul folosit de îndrăgita brunetă are valoare sentimentală, a subliniat ea în timpul declarațiilor. Și asta pentru că, pe canasa scrie: “jumătatea bună”, iar pe cea a iubitului ei, “jumătatea rea”.

„Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!”, a mărturisit în glumă prezentatoarea la KanalD.
Vrea să îl aducă în emisiune
Prezentatoarea a mai precizat că se gândește destul de serios la ziua în care iubitul său va apărea în emisiunea în care ea este protagonistă. Într-un interviu acordat în urmă cu un an, după ce a confirmat că este într-o relație, vedeta de la Kanal D a mărturisit:
„Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *