Carmen de la Sălciua, pusă la zid de Bianca Drăgușanu, după ce s-a fotografiat cu Alexandra Bodi. Ce a putut să-i spună blonda: ”Cârtița e disperată”

Carmen de la Sălciua, pusă la zid de Bianca Drăgușanu, după ce s-a fotografiat cu Alexandra Bodi. Ce a putut să-i spună blonda: ”Cârtița e disperată”

Începe încă un ”război” în showbiz, de data aceasta între Bianca Drăgușanu și celebra Carmen de la Sălciua. Fosta prezentatoare TV a pus-o la zid pe cântăreață, asta pentru că s-a fotografiat cu Alexandra Bodi, alias ”Regina TikTok-ului”.

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Carmen de la Sălciua.
Blonda i-a adresat cuvinte grele artistei.
Bianca Drăgușanu tună și fulgeră ori de câte ori are ceva de spus, căci nu este genul care să își păstreze părerile doar pentru ea. Spunem asta pentru că nu este prima dată când ”pune la punct” o altă vedetă a showbiz-ului românesc.

După ce a avut de spus câte ceva despre Lili Sandu și Anda Adam, acum Drăgușanca iese la rampă și o atacă pe Carmen de la Sălciua. Se pare că motivul care a enervat-o la culme pe blondină a fost faptul că artista s-a fotografiat în urmă cu câteva zile cu Alexandra și Ionuț Bodi, cei care au făcut senzație pe TikTok. De aici și până la un adevărat haos a mai fost doar un pas.

Am fost în vizită la ea și la soțul ei. O familie extraordinară, cu frică de Dumnezeu, o familie cu mare dragoste unul față de celălalt și nu în ultimul rând, amuzantă”, a spus Carmen de la Sălciua pe InstaStory în urmă cu câteva zile.

După fotografia care a ajuns virală, dar și după comentariile brunetei, Bianca Drăgușanu s-a arătat extrem de revoltată, pe motiv că nu așa se face un bine. Blonda spune că celebra Carmen de la Sălciua nu a vrut să ajute familia respectivă, care nu o duce bine din punct de vedere financiar, ci a dorit doar să își adune mai mulți urmăritori pe rețelele de socializare, cuplul fiind foarte urmărit pe TikTok.

Bianca Drăgușanu îi adresează cuvinte grele lui Carmen de la Sălciua

”Situația e următoarea: O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâta, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri, niște alea. Băi, femeie ești penibilă! Dacă vrei să faci niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa doar ca să strângi niște like-uri. Ești penibilă cu diplomă! Apucă-te de alte chestii sau fă-le pe alea pe care știi să le faci, lasă femeia în pace! Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată! Lăsați prefecătoriile astea cu binefacerile vieții că dacă vreți să faceți o cauză umanitară sau vreți să ajutați pe cineva, nu trebuie neapărat să vă pozați cu respectivul sau respectiva. Faci și gata, nu mai zici nimic! Ce ești tu ca să te dai mare? Dacă ai ajutat femeia, o ajuți și gata, pa!”, a fost reacția acidă a Biancăi Drăgușanu după ce Carmen de la Sălciua s-a fotografiat cu Alexandra Bodi, alias ”regina TikTok-ului”.

De altfel, Bianca nu este singura persoană care o pune la zid pe Carmen de la Sălciua. După publicarea deja celebrei fotografii, artista a fost criticată dur și de unii internauți. Deși au fost mulți care au felicitat-o pentru gestul său, au fost și persoane care se pare că au spus ceea ce a gândit și Bianca Drăgușanu acum.

Astfel, în urma imaginii, pe lângă aprecieri, gurile rele au spus că interpreta ar fi făcut acest lucru doar pentru a creaște în popularitate, lucru total infirmat de către manelistă. Vedeta spune că nu este deloc adevărat, ea fiind deja foarte cunoscută și având foarte mulți admiratori, atât în România, cât și peste hotare.

În urma pozei pe care am pus-o am stârnit tot felul de controverse, reacții pozitive, dar și negative, dar cel mai mult m-a indignat că unii dintre voi chiar credeți că aș putea să mă folosesc de situația precară a unei familii ca să-mi crească popularitatea, urmăritorii sau să devin virală, lucru pe care îl infirm total”, declara manelista.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *