Cum a ajuns o profesoară de matematică din Prahova să-și vândă online perele din livada familiei, veche de 80 de ani

Cum a ajuns o profesoară de matematică din Prahova să-și vândă online perele din livada familiei, veche de 80 de ani

Antreprenorul Ionuț Urzeală, de la verzibox.ro, a postat pe Facebook povestea unei familii din Prahova, care au peri de peste 80 de ani în curte și care, în fiecare an, se confruntă cu problema vânzării acestor fructe.

Am avut plăcerea, împreună cu ai mei colegi de la VerziBox, să cunoaștem o familie de prahoveni, din satul Gornet, care au peri de peste 80 de ani în curte și care, în fiecare an, se confruntă cu problema vânzării acestor minunate fructe, care ajută la multe, multe lucruri.
Alina Barbu este profesoară de matematică la o școală din Teișani; ea se ocupă acum de promovarea perelor în mediul online și distribuția acestora în județul Prahova.
O muncă destul de costisitoare, dar pe care o face pentru a sprijini familia și pentru a nu irosi bogățiile pe care grădina lor le produce.
Au o repulsie față de samsari și, astăzi, i-am promis că o să facem tot posibilul să vindem cât mai multe pere la prețul pe care ea și-l dorește, fără să mai aibă costuri de distribuție” a povestit Ionuț Urzeală, care a postat și imagini cu membrii familiei Barbu, care are certificat de producător.
Perele pot fi comandate pe verzibox.ro, la prețul de 38 de lei/10 kg, la care se adaugă costul transportului la domiciliul clientului.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *