DUPĂ MOARTEA FRATELUI SĂU, FLORIN SALAM ARE PARTE DE O MARE BUCURIE! MANELISTUL VA DEVENI BUNIC ÎN PREAJMA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

DUPĂ MOARTEA FRATELUI SĂU, FLORIN SALAM ARE PARTE DE O MARE BUCURIE! MANELISTUL VA DEVENI BUNIC ÎN PREAJMA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

Moartea lui Nelu Stoian a cauzat o mare durere în familia manelistului Florin Salam. Cu toate acestea, artistul va avea parte și de o bucurie, în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Fiul lui, Dani Stoian, va deveni tată pentru prima dată, iar el…bunic pentru a doua oară!

După ce a trecut prin cea mai neagă perioadă din viața lui, Florin Salam are, în sfârșit, un motiv de bucurie. Manelistul va deveni bunic pentru a doua oară în preajma Sărbătorilor de Iarnă, după ce va naște iubita fiului său, Dani Stoian.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Dani se iubește cu Mihaela de aproximativ 2 ani, iar tânăra urmează să aducă pe lume primul său copil în preajma Crăciunului. Fiul lui Florin Salam de-abia a împlinit 18 ani și este cum nu se poate mai fericit, pentru că va deveni tătic.

Mai mult, cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor și chiar ar vrea să facă pasul cel mare anul viitor, atunci când și-ar putea oficializa relația. Sarcina Mihaelei decurge cum nu se poate mai bine, iar tânăra nu s-a confruntat cu probleme până acum.

Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară
Deși fiul său va deveni tătic la numai 18 ani, acest lucru nu reprezintă o problemă pentru Florin Salam. Manelistul a devenit bunic pentru prima dată în urmă cu 2 ani, atunci când fiica lui, Betty, a adus pe lume un băiețel. Mai mult, însuși Florin Salam a devenit tătic la o vârstă fragedă, la 18 ani, atunci când Ștefania, prima lui soție, a adus-o pe lume pe Betty.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *