Estera a fost abandonată de mamă la doar 3 ani într-un spital! Tânăra nu și-a cunoscut niciodată părinții!

Estera a fost abandonată de mamă la doar 3 ani într-un spital! Tânăra nu și-a cunoscut niciodată părinții!

Estera are o poveste de viață absolut cutremurătoare. Tânără de origine din Alba Iulia a fost abandonată de mamă pe vremea când avea doar 3 anișori și a fost lăsată într-un spital. Aceasta a trăit apoi pe străzi și a fost maltratată prin cele mai groaznice bătăi, dar regretul ei cel mai mare rămâne faptul că nu și-a cunoscut niciodată părinții.

Estera a fost abandonată de mamă la doar 3 ani într-un spital!
Tânăra nu și-a cunoscut niciodată părinții!
Estera nu-și judecă mama pentru că a abandonat-o în spital

Estera Lăcătuș s-a născut în orașul Blaj din Alba Iulia. Atunci când avea cea mai mare nevoie de cea care i-a dat naștere, aceasta a fost abandonată de mamă la 3 anișori, în spital. Cu toate astea, tânăra nu o judecă, știind faptul că nu avea posibilități să o crească, acasă mai fiind încă șase frați.

„Am fost abandonată de mama la vârsta de 3 ani într-un spital. M-am născut în Alba-Iulia, orașul Blaj. M-a abandonat pentru că nu a avut posibilitatea să mă crească. Mama nu mai trăiește, a murit acum doi ani. Nu ne-am reunit niciodată ca familie. Am șapte frați. Nu toți avem același tată. Nici tatăl meu nu mai trăiește. Am doi frați la Sibiu, cu ei mai iau legătura”, a spus Estera Lăcătuș

Părinții ei au murit, fără să-i vadă niciodată

Așadar, din păcate, nici mamă nici tatăl ei nu mai trăiesc, iar cu ceilalți frați abia mai ține legătura de câteva ori pe lună. Estera a mărturisit că acum și-a găsit un loc de muncă și că lucrează în județul Sibiu pentru a-și câștiga existența. Lucrurile au stat însă și mai rău în viața ei, acum trei ani când a fost împinsă pe scări. Totul s-a petrecut într-un club, la o petrecere, iar de atunci tânăra are probleme grave la coloană.

„Am fost 4 ani la un asistent maternal și am fost maltrată. Chiar de ziua mea, în 2017, am fost într-o discotecă cu prietenii și după ce mi-au cântat s-au luat la bătaie două fete. Fiind întuneric, bodyguardul a început să mă ia de păr si m-a trântit 10 metri de scări și acolo am rămas. Am și acum probeleme cu spatele. Îmi e deplasată coloana și am discopatie lombară”, a continuat ea.

Cât despre casa pe care avea buletin, locuința a fost arsă de ceilalți frați pentru a nu mai fi împărțită.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *