FOSTUL PREOT CRISTIAN POMOHACI, CONDAMNAT DEFINITIV. CE AU HOTĂRÂT JUDECĂTORII

FOSTUL PREOT CRISTIAN POMOHACI, CONDAMNAT DEFINITIV. CE AU HOTĂRÂT JUDECĂTORII

Interpretul de muzică populară Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare. Fost preot, cântărețul este acuzat de evaziune fiscală, după ce a închiriat 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite, prejudiciind statul cu 150 mii euro.

Judecătorii au păstrat decizia din prima instanță, cu o mică excepție. Aplicarea faţă de inculpat a obligaţiei de a nu părăsi teritoriul României a fost înlăturată deși Pomohaci nu a ținut cont de decizie și a zburat chiar și în America.
Citește și: Fostul preot Cristian Pomohaci își primește în sfârșit sentința! Judecătorii au stabilit să…
Chiar dacă a rămas cu averea intactă, despre care se presupune că depășește 1.75 milioane de euro, judecătorii au fost mai indulgenți pentru că, așa cum scriu jurnaliștii de la Star popular, Pomohaci și-a recunoscut inițial fapta, rasgandindu-se însă după condamnare.
Va face muncă în folosul comunității
Așa cum prevede legea, Cristian Pomohaci va fi obligat să facă muncă în folosul comunității și să urmeze programe de reintegrare socială.
„Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să respecte doar următoarea obligaţie: – să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate cu instituţiile din comunitate.
În baza art. 93 alin. 3 Cod penal pe durata termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, judeţul Mureş. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate.”
Fostul preot Cristian Pomohaci, despre care se spune că ar practică și exorcizari, are o avere estimată la 1,75 milioane de euro, însumând 40 de imobile, dintre care 25 de apartamente, 9 tereneuri și construcții, 5 terenuri și garaj.

A rămas fără avocați
Până și avocații s-au „lepădat” de Pomohaci, de teama amenzilor pe care le-ar fi putut primi de la judecători. După ce a invocat motive medicale la fiecare termen al proceselor, judecătorii au cerut să se facă o anchetă în spitalul în care Pomohaci susține că a fost internat, suspectându-l că s-a folosit de acte medicale false.
Nu rata: Să vezi și să nu crezi! Cristian Pomohaci a ajuns la Hollywood și și-a cumpărat stea pe ”Walk of fame”
Mai ales că starea lui de sănătate i-a permis să filmeze videoclipuri, să meargă la spectacole, să zboare în vacanțe sau chiar să facă așa-zisele exorcizări în garajul vilei sale.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *