Motiv de bucurie pentru Florin Salam! Familia manelistului va deveni mai numeroasă, de Sărbători

Motiv de bucurie pentru Florin Salam! Familia manelistului va deveni mai numeroasă, de Sărbători

După o perioadă neagră din viața sa, a răsărit din nou soarele și pe strada lui Florin Salam. Celebrul manelist are un motiv care să îi umple sufletul de bucurie. În preaja sărbătorilor de iarnă, el va fi binecuvântat cu un alt nepoțel.

Veste minunată pentru Florin Salam!
Sărbătorile de iarnă îi vor dărui un nepoțel.
Manelistul se pregătește să devină bunic, pentru a doua oară.
În urmă cu puțin timp, Florin Salam a avut parte de o suferință cumplită, după ce fratele său Nelu Stoian a fost răpus de COVID-19. La o lună de la vestea tragică, familia sa are parte de o bucurie.

Florin Salam, bunic pentru a doua oară

Număr 18 pare unul magic în familia lui Florin Salam. La acea vârstă, cântărețului i s-a născut primul copil, Betty, a cărei mamă este regretata Ștefania.

La rândul ei și frumoasa lui fiică, care i-a călcat pe urme, sub numele se scenă Betty Blue, a adus pe lume un copilaș tot la vârsta majoratului.

Pare incredibil dar acum, mezinul lui Florin Salam, Dani, urmează să devină tată. Și ce credeți? Băiatul are tot 18 ani.

De curând s-a aflat că iubita lui, Mihaela, cu care are o relație de aproximativ doi ani, este însărcinată. Cuplul are planuri mari. Acum că vor deveni părinți ei vor ca anul viitor să își și oficializeze relația. Cel mai probabil va fi vorba de un eveniment dublu: Nuntă și Botez.

Sarcina ar decurge cum nu se poate mai bine, iar Mihaela ar urma să aducă micuțul pe lume, chiar în preajma Crăciunului, potrivit wowbiz.ro

Sarcina viitoarei soții a lui Dani decurge cum nu se poate mai bine Nici că se putea un cadou mai frumos pentru faimosul manelist, decât faptul că urmează să devină bunic, pentru a doua oară.

Așadar, de Sărbători, un nou membru urmează să se alăture familiei lui Florin Salam. Casa va fi plină de copii, întrucât manelistul este, la rândul său, tată a trei copii, alături de Roxana Dobre: un băiețel de 2 ani și două fetițe la 3 ani și jumătate, respectiv 5 ani.

Totodată, băiețelul lui Betty urmează să împlinească doi ani.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *