POVESTEA FETEI DIN SATU MARE, DATĂ LA ADOPȚIE, CARE S-A ÎNDRĂGOSTIT DE TATĂL EI: „CHIAR DACĂ ŞTIAM, TOT AM FĂCUT-O”

POVESTEA FETEI DIN SATU MARE, DATĂ LA ADOPȚIE, CARE S-A ÎNDRĂGOSTIT DE TATĂL EI: „CHIAR DACĂ ŞTIAM, TOT AM FĂCUT-O”

O tânără adoptată din Negreşti-Oaş, județul Satu Mare, a plecat să își caute tatăl biologic, l-a găsit și s-a îndrăgostit de el și au început să întrețină relații sexuale. Șocați, vecinii au anunțat autoritățile, iar cazul a ajuns în Tribunal.

Pe tatăl său l-a găsit în localitatea Pişcolt din Satu Mare şi a făcut, pe loc, o pasiune el. „De atunci (n.r. luna octombrie 2017, n.n.) am venit în vizită în repetate rânduri. Tot din luna octombrie am început să am conversaţii telefonice cu părinţii mei naturali.
De la începutul anului 2018, având întâlnirile cu familia naturală, am început să mă îndrăgostesc de tatăl meu natural, (…) iar acesta la rândul lui la fel (…). De la data de 26.01.2018 am dormit împreună cu tatăl meu în acelaşi pat, întreţinând raporturi sexuale cu el, chiar dacă ştiam amândoi că suntem tată şi fiică”, le-a mărturisit fata anchetatorilor (rolii.ro) când cazul a intrat în atenţia Poliţiei, potrivit adevarul.
Bărbatul spune că îi pare rău
Tatăl fetei spune că îi pare rău pentru ce a făcut și își recunoaște fapta. „În data de 26.01.2018 ne-a spus că doreşte să se mute la noi definitiv (…). În fiecare seară, după ce soţia mea şi ceilalţi cinci copii adormeau, am întreţinut raporturi sexuale cu fiica mea”, a mărturisit bărbatul.
Incestul a ieşit la iveală când concubina bărbatului, mama naturală a fetei a înţeles că cei doi au relaţii sexuale.
„În dimineaţa zilei de 27.01.2018, când ne-am trezit, l-am întrebat pe concubinul meu (…) ce a fost cu mişcarea pe care am auzit-o în patul de pe partea cealaltă. Atunci, acesta mi-a spus că s-a culcat cu B. şi au făcut dragoste (…).”. Cazul a intrat în atenţia Poliţiei abia după ce a ajuns la urechile sătenilor. Oamenii au dat buzna în gospodăria bărbatului şi au fost la un pas să-l linşeze. Fata a fost cea care a sunat la poliţie, de teamă pentru bărbat.
Un „pericolul” asupra „speciei umane”
Atât fata, cât și tatăl său au fost trimiși în judecată. Procurorii au considerat că gradul de pericol social concret al faptelor comise de către cei doi inculpaţi este unul foarte ridicat, “având în vedere adusă valorilor sociale ocrotite de legea penală, modul de săvârşire a faptelor, aşa cum a fost descris mai sus, împrejurările în care faptele au fost comise şi, nu în ultimul rând, urmările produse în cazul lezării relaţiilor sociale referitoare la inviolabilitatea bazelor morale pe care este clădită familia, a desfăşurării vieţii sexuale a persoanei cu respectarea normelor morale şi fără a pune în pericol, sub aspect biologic, specia umană, în contextul convieţuirii sociale în cadrul familiei, relaţii ce ar trebui să implice, prioritar şi în detrimentul pornirilor sexuale, grija faţă de normala dezvoltare fizică, intelectuală şi morală a membrilor familiei”.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *