Vulpița, schimbare totală de look! La ce „artificiu” de imagine a apelat Veronica Stegaru pentru a fi pe placul fanilor

Vulpița, schimbare totală de look! La ce „artificiu” de imagine a apelat Veronica Stegaru pentru a fi pe placul fanilor

Vulpița continuă să își surprindă fanii, chiar dacă a dispărut de pe micile ecrane. Veronica Stegaru a pozat într-o ipostază demnă de o divă în toată regula, chiar dacă viața din Capitală a rămas mult în urmă.

Cum s-a pozat Vulpița, după ce a renunțat la viața din Capitală
Veronica, o nouă surpriză pentru fani
Vulpița a fost, pentru o lungă perioadă, una dintre cele mai vizionate personaje de pe meleagurile noastre. A trecut print-o mulțime de transformări, care mai de care mai interesante și mai inedite pentru ea, fiind obișnuită cu un stil de viață simplist, asemenea oamenilor ce trăiesc ăn mediul rural.

După un timp îndelungat petrecut în luxul Capitalei, Vulpița s-a cam obișnuit cu periaoda în care nu exista zi în care să iasă din casă nearanjată.

Cum a apărut Vulpița pe Instagram, după ce a plecat din București

Nostalgică fiind la gândul acelor zile, Veronica Stegaru a publicat pe pagina ei de Instagram o poză în care apare îmbrăcată în haine de firmă, aranjată și, mai mult, cu o pereche de toată frumusețea de gene false.

Comentariile nu au încetat să apară, unele dntre ele fiind fie apreciative, fie critice.

„Veronica, întoarce-te la București!”, „Ce faină ești”, „Dulceața mea”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Vulpița le-a adunat la postarea ei.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *