Împăcare de zile mari în showbiz! Noemi și Zed s-au împăcat, iar fanii sunt în extaz

Împăcare de zile mari în showbiz! Noemi și Zed s-au împăcat, iar fanii sunt în extaz

O nouă împăcare ia prin surprindere showbiz-ul românesc. Zed, cunoscut drept „regele șoselelor”, și iubita sa, Noemi, au decis să își acorde încă o șansă.

In articol:
Zed și Noemi, împăcare de zile mari
În urmă cu foarte puțin timp, „regele șoselelor” și iubita sa își spuneau „adio”, iar internauții erau total luați prin surprindere de această veste. Se pare că tinerii și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, pentru că la doar câteva săptămâni de la despărțire, a apărut și împăcarea!

Zed și Noemi au foarte multe lucruri în comun! Nu doar că sunt doi tineri foarte frumoși, care au mulți fani pe rețelele de socializare, ci aceștia împărtășesc și aceleași pasiuni, fiind vorba despre mașinile de lux, viteza și adrenalina la cote înalte.

Zed și Noemi, împăcare de zile mari
Regele Șoselelor, Zed, și iubita acestuia, Noemi Demeter, s-au afișat împreună, ca un cuplu, la doar câteva săptămâni de despărțirea care lua prin surprindere to showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, ipostaza în care cei doi au fost surprinși a fost una cu adevărat neașteptată.

Ca doi îndrăgostiți, Noemi și Zed, au petrecut o zi întreagă împreună, dar nu la volanul bolizilor de lux, sau pe șoselele aglomerate ale Capitalei, pe care cele două vedete gonesc cu o viteză inimaginabilă, ci plimbându-se. Dar nu oricum, pentru că Zed și Noemi au avut parte de o plimbare romantică, la „volanul” căruciorului pentru bagaje.

Silviu Zaharia, cunoscut de internauți ca Zed, nu are o pasiune doar pentru mașini de lux, ci tânărul este orientat și către… femeile frumoase din showbiz-ul românesc! Printre fostele cuceriri ale tânărului în vârstă de doar 31 de ani se mai numără și Denisa Nechifor, Roxana Bărău sau Larisa Tănăsoiu.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *