Italia. Româncă, înjunghiată de soţ. Găsită de carabinieri într-o baltă de sânge

Italia. Româncă, înjunghiată de soţ. Găsită de carabinieri într-o baltă de sânge

O ceartă între doi foşti soţi români s-a transformat într-un scandal sângeros. Orbit de gelozie, românul de 45 de ani a luat un cuţit pe care l-a înfipt în gatul soţiei.

Carabinierii din Castelnuovo di Porto au intervenit, în această seară, la Ponte Storto, pentru a aplana un conflict izbucnit între doi soţi români. Ajunși la fața locului, militarii au găsit o femeie de origine română într-o baltă de sânge. Imediat au chemat o ambulanţă şi femeia a fost dusă de urgenţă la spital.
Carabinierii au stabilit că fostul soț al victimei, un cetățean român în vârstă de 45 de ani, nu a putut accepta despărțirea de femeia care, între timp, începuse o viaţă nouă. Fostul soţ nu era de acord cu despărţirea, de aceea a așteptat-o pe stradă lângă noua ei casă. La vederea fostei soţii, bărbatul a atacat-o brusc cu un pumnal, rănind-o în gât, după care a fugit de la locul crimei, scrie terzobinario.it. Imediat, românul violent a fost urmărit și arestat. Acesta este acuzat de tentativă de crimă, răni și maltratare şi violenţă domestică.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *