JADOR A DEZVĂLUIT UNUL DINTRE SECRETELE SALE PRIVIND PARTIDELE DE AMOR: “E UN FOARTE BUN INSTRUMENT”. CE LE-A FĂCUT IUBITELOR SALE ÎN DORMITOR

JADOR A DEZVĂLUIT UNUL DINTRE SECRETELE SALE PRIVIND PARTIDELE DE AMOR: “E UN FOARTE BUN INSTRUMENT”. CE LE-A FĂCUT IUBITELOR SALE ÎN DORMITOR

Artistul Jador a renunțat la “un văl” în fața fanilor săi și nu numai și a împărtășit unul dintre secretele sale privind partidele de amor. Potrivit declarațiilor sale, carismaticul cântăreț s-a iubit de multe ori pe covor cu femeile pe care le-a adus acasă.

Jador, despre partidele de amor: “Dacă ai știi tu adevărul despre covorul ăsta, nu te-ai mai întinde”

Mărturisirile despre viața intimă au fost făcute în timp ce aspira prin dormitorul său. Remus Ionuț Dumitrache, așa cum se numește în buletin solistul, a subliniat că, înainte să își ducă partenerele pe cele mai înalte culmi ale plăcerilor, le face masaj.

“Să fac covorul ăsta curat că poate mă întind și eu cu vreuna pe aici. Dacă ai ști tu adevărul despre covorul ăsta, nu te-ai mai întinde. Mai pun și eu fetele, le fac câte un masaj aici. (…). Covorul e un foarte bun instrument… Jos pe covor, în dormitor. Pac! E bun covorul”, a spus cântărețul în cadrul emisiunii “Jador Adevărat”.

Mama lui l-a educat să fie respectuos cu femeile și el ține cont de toate sfaturile acesteia. De altfel, Jador știe că cea care i-a dat viața primește des filmări cu el din aproape toate locurile în care merge. În cadrul unei ediții al reality-show-ului pe care îl are la Antena Stars, artistul a făcut o glumă la adresa persoanelor care îl “sabotează”: “Mama are o mafie a ei, mafia lu’ mama”.

“Mai fac eu caterincă, prostii de astea, dar când o femeie intră undeva sfințește locul. E curat, face de mâncare. Noi, bărbații, suntem mai trântori”, a mai declarat îndrăgitul manelist când a vorbit despre partidele de sex cu fostele partenere.

Nu rata: Ioana Filimon, despre criza de gelozie făcută de iubitul ei când a văzut-o în ipostazele incendiare alături de Jador: “A fost deranjat, mi-a zis că trebuie să vorbim”

Jador se află pe locul 3 în trending pe YouTube-ul din România cu cea mai nouă piesă, “Secret de Dormitor”, care este o colaborare cu artista Ruby. Locul doi este ocupat de Tzanca Uraganu cu melodia “Mânca-ți-aș hazu’”, iar pe locul întâi este Dani Mocanu cu noua lui piesă, “Coardă”.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *