SCANDAL ÎN SHOWBIZ. CUM A REACȚIONAT BIANCA DRĂGUȘANU, DUPĂ CE CARMEN DE LA SĂLCIUA A SPUS CĂ NU SE COBOARĂ LA NIVELUL EI

SCANDAL ÎN SHOWBIZ. CUM A REACȚIONAT BIANCA DRĂGUȘANU, DUPĂ CE CARMEN DE LA SĂLCIUA A SPUS CĂ NU SE COBOARĂ LA NIVELUL EI

Scandal cu replici acide pe internet. După ce Bianca Drăgușanu a criticat-o pe Carmen de la Sălciua pentru că și-a prezentat acțiunile caritabile în online, cântăreața de muzică de petrecere a reacționat la rândul ei spunând că nu se coboară la nivelul blondinei. Bianca n-a întârziat, însă, cu o nouă replică tăioasă pentru artistă.

O dispută între vedete a „răsărit” pe internet, după ce Bianca Drăgușanu a atacat-o pe Carmen de la Sălciua pentru că s-a fotografiat cu o tânără nevoiașă, extrem de urmărită, de atlfel, pe aplicația TikTok.
„Am intrat pe Tik Tok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri. O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, a spus Bianca pe Instagram.
„Când am făcut o anumită femeie amărâtă, am făcut-o că empatizez cu ea. Adică nu te duci cu două pungi de pufuleți, îți faci poze cu femeia și apoi te dai mare că ai ajutat-o, nu! Iar voi, cârtițelor, puneți mână de la mână și renovați bucătăria femeii.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Raspunsul lui Carmen de la Sălciu după criticile primite
„De aseară (luni seara, n. red.) primesc o mulțime de mesaje în care mi se spune că Bianca Drăgușanu mă jignește. Am văzut și eu ce a spus și, sincer, nu o prea înțeleg, mai ales că nu ne cunoaștem personal. În plus, dacă tot ești o doamnă, nu folosești un asemenea limbaj, mai ales că te pretinzi a fi superioară”, a declarat cântăreața de muzică de petrecere pentru sursa citată.
„L-am cunoscut pe iubitul ei, am un respect deosebit pentru el. Nu știu ce să cred, sper că nu e geloasă, că eu cu el am vorbit doar ca prieteni, ca amici,. Pe rețelele de socializare în care el m-a felicitat pentru muzică și, la un moment dat, mi-a împrumutat și mașina pentru a filma un videoclip, am mai vorbit. Pe ea nu o cunosc, de aceea nu pot să vorbesc prea mult despre ea, știu doar că se consideră o doamnă, dar, din ce am observat a uitat că altul este limbajul pe care îl folosesc cei din mediul din care se pretinde”, a continuat aceasta.

„Ca să te cobori de la un nivel, trebuie să fii acolo”
După discuțiile de marți seară, așa zisul scandal continuă între dive. Bianca Drăhușanu i-a răspuns acid brunetei pentru comentariul ei de pe Insta Story.
„Ce fac iubitele mele cârtițe? Ca să te cobori de la un anumit nivel, trebuie să te ridici, ăsta este paradoxul. Știi, ca să te cobori de undeva trebuie să fii acolo sus. Dar tu cum nu ai cum să ajungă acolo sus, va fi mai greu să cobori.”, a spus Bianca Drăgușanu.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *