Se închid sau nu mall-urile din nou! Anunțul făcut de Ludovic Orban despre această decizie!

Se închid sau nu mall-urile din nou! Anunțul făcut de Ludovic Orban despre această decizie!

În urmă cu puțin timp vice-premierul României, Raluca Turcan a afirmat că se ia în considere închiderea mall-urilor pentru a limita răspândirea coronavirusului, dar iată că acum Ludovic Orban face anunțul despre această decizie!

Anunțul lui Ludovic Orban despre închiderea mall-urilor!
Noi măsuri pe timp de noapte?
Numărul cazurilor de coronavirus au crescut în ultimele zile, motiv pentru care autoritățile au decis să impună noi reguli și măsuri cu scopul de a limita răspândirea noului coronavirus. Astfel că, școlile din județele care au intrat în scenariul roșu își desfășoară cursurile doar online, iar mai multe locații au fost închise.

Printre aceasta se numără, restaurantele, teatrele, cinematografele, însă Raluca Turcan, vice-premierul României a spus că se ia în considerare și închiderea centrelor comerciale!

Anunțul lui Ludovic Orban despre închiderea mall-urilor!

Premierul Ludovic Orban susține că Raluca Turcan nu s-a exprimat tocmai cel mai bine atunci când a anunțat că se decide dacă se închid mall-urile sau nu, deoarece până în acest moment nu s-a discutat acest lucru, iar asta nu se va întâmpla momentan.

Tot el mărturisește că vice-premierul a vrut să spună cel mai probabil despre închiderea cinematografelor din mall-uri nu despre suspendarea tuturor activităților din centrele comerciale.

”Nu cunosc aceste declarații. Noi luăm decizii! Când avem de anunțat deciziile, le anunțăm public. La ora actuală nu intenționăm să luăm alte măsuri restrictive”, a anunțat Ludovic Orban!

Se vor lua noi măsuri pe timp de noapte?

În urmă cu doar câteva zile, Ludovic Orban a ținut să precizeze câteva lucruri și despre măsurile care s-ar putea lua pe timp de noapte în România. Premierul a declarat că momentan nu se ia în considerare acest aspect, ci se urmărește evoluția și în alte state după noua regulă pentru a se vedea dacă ajută sau nu la limitarea răspândirii coronavirusului.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *