ESTE ÎNSĂRCINATĂ? RĂSPUNSUL VINE CHIAR DE LA RUBY!

ESTE ÎNSĂRCINATĂ? RĂSPUNSUL VINE CHIAR DE LA RUBY!

În urmă cu două zile, vâlvă au făcut imaginile cu Ruby îmbrăcată în rochie de mireasă și îndreptându-se către altar! Se mărită vedeta? Asta a fost marea întrebare a fanilor, care au fost imediat liniștiți. Se întâmplă din nou: admiratorii se întreabă, acum, dacă vedeta lor este însărcinată.

Iar răspunsul l-a dat aceeași cântăreață pusă pe șotii. Vedeta a aruncat o altă bombă, când a fost întrebată dacă nu cumva este însărcinată. Ruby a încercat să fie cât de serioasă pe acest subiect, iar răspunsul ei i-a dat pe spate pe telespectatori. „Da, asta era vestea pe care voiam să ți-o dau. Da, sunt însărcinată cu foame”, a spus Ruby, în cadrul unui mini-interviu la o televiziune. A izbucnint imediat în râs. Alarmă falsă!

Nu e pentru prima data când Ruby se joacă de-a ”însărcinata”. În urmă cu aproximativ un an, la o ieșire cu prietenii, Ruby avea să spună că va deveni mamă, în timp ce înfuleca din farfurie. ”Şoc. Ruby e gravidă. Pe cine iubeşti tu?”, a întrebat-o prietena. ”Pe copilul acesta de-l port în pântece. Sunt însărcinată”, a fost răspunsul și iar s-a amuzat.
Ruby are iubit, dar nu s-a căsătorit, așa cum au crezut fanii
Ruby a pus pe rețeaua de socializare filmulețul în care apare în rochie de mireasă, iar toată lumea a crezut că vedeta s-a ”luat” în fața Domnului. Ruby a lămurit situația, fiind vorba doar despre niște filmări pentru un videoclip. Recunoaște că i-a plăcut să-și pună admiratorii, puțin, pe jar. „Am zis că pun puțin țara pe jar. Nu m-am măritat. Am vrut să văd care e reacția la o nuntă. Ar fi o bună afacere. Înțeleg de ce căsătoresc foarte repede unii oameni, fără să stea pe gânduri. Mi-a explodat Instagramul, știri, Internetul”, a spus Ruby la o emisiune de televiziune.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *