Mama din Dâmbovița și fiica ei, întâlnire emoționantă, după 2 ani în care nu s-au văzut: „Nu mă lasă soțul”. Reacția șocantă a bărbatului!

Mama din Dâmbovița și fiica ei, întâlnire emoționantă, după 2 ani în care nu s-au văzut: „Nu mă lasă soțul”. Reacția șocantă a bărbatului!

După ce mama din Dâmbovița a susținut la „Acces Direct” că fiica ei este prizonieră în casa soțului, loc în care bărbatul o ține sechestrată, cele două s-au întâlnit, după doi ani, în cadrul emisiunii. Iată care a fost reacția șocantă a bărbatului!

Mama din Dâmbovița și fiica ei, întâlnire emoționantă, după 2 ani în care nu s-au văzut.
Reacția șocantă a bărbatului!
Mihaela Mădularu a povestit astăzi la „Acces Direct” că fiica ei ar fi sechestrată, bătută și umilită de soț. Nu doar el ar fi fost agresiv cu ea, ci și socrul ei. Tânăra de 26 de ani care are o problemă de sănătate din naștere, la picior, s-a folosit de o strategie, spunându-i că vine la emisiune pentru o pensie specială, fiind singura modalitate prin care și-ar fi putut vedea mama.

Mama din Dâmbovița și fiica ei, Teodora, au izbucnit în lacrimi când s-au revăzut după 2 ani

Mihaela Mădularu și fiica ei au izbucnit în lacrimi, având în vedere că nu s-au mai văzut de doi ani de zile. Tânăra a spus că soțul ei nu i-ar fi dat voie și i-a confirmat spusele mamei, susținând că partenerul ei de viață o bate și o amenință în fiecare zi cu moartea și că îi ia fetița de 4 anișori.

Nu ne-am mai văzut de un an, doi, pentru că nu mă lasă. Spun că nu fac treabă, dar am o problemă la picior de la naștere și fac și eu ce pot. E adevărat că mă bate. Când era nevoie, se poartă frumos cu mine, când nu, m-a amenințat că îmi dă cu lemnele în cap”, a susținut tânăra la „Acces Direct”.

Acum, tânăra în vârstă de 26 de ani susține că nu vrea decât să-și ia fetița de 4 ani și să meargă la mama ei, pentru că în casa soțului nu mai poate trăi. Fata a povestit că bărbatul ar fi scos-o într-o zi la poartă, în urma unei dispute.

„Într-o zi, acum doi, trei ani, a apărut o ceartă între noi și mi-a luat fetița din brațe și m-a scos afară. Am stat la poartă. Mă judec pe copilașul eu”, a continuat ea.

Soțul spune că tânăra ar minți

Șocat de ce s-a întâmplat de fapt, soțul Teodorei a declarat că nu ar fi nimic adevărat din ce spune tânăra. În ciuda spuselor ei, bărbatul a susținut că nu a bătut-o niciodată și că nu ar ști de faptul că tatăl lui i-ar fi dat cu pumnul în gură.

„Nu știu, nu am fost de față. Eu nu am văzut-o că avea gura de sânge. Mi-a spus ea, dar eu nu știu, nu am văzut (…). Nu am bătut-o niciodată. Am împins-o o dată. Nu am văzut-o maltratată”, susținut soțul tinerei.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *