Vlăduța Lupău, deranajată la culme, după ce a fost acuzată că minte că are coronavirus. ”Sunt foarte supărată. Nu caut faimă, am suficientă”

Vlăduța Lupău, deranajată la culme, după ce a fost acuzată că minte că are coronavirus. ”Sunt foarte supărată. Nu caut faimă, am suficientă”

Vlăduța Lupău a anunțat ieri într-o postare pe Instagram că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, însă la scurt timp mai mulți oameni au acuzat-o că minte. Acest lucru a enervat-o la culme pe vedetă, fapt pentru care le-a transmis un mesaj tuturor!

Vlăduța Lupau e extrem de supărată!
Vedeta e acuzată de minciună!
În urmă cu o zi, cântăreața de muzică de petrecere Vlăduța Lupău și-a anunțat comunitatea de fani care o urmăresc în mediul online că în urma mai multor simptome specifice noului coronavirus, aceasta a mers să-și facă un test, iar ieri a primit și rezultatul!

Vedeta le-a spus admiratorilor că din păcate rezultatul este că are COVID-19, iar acum împreună cu soțul ei va fi nevoită să stea în casă timp de 14 zile, până când se va trata de acesta.

Ei bine, la scurt timp după anunț, comentariile au început să apară, iar mulți dintre internauți au acuzat-o pe cântăreață că minte, fapt ce a enervat-o la culme pe vedetă.

Vlăduța Lupău, enervată după ce a fost acuzată că minte că are coronavirus!

Cântăreața a făcut o serie de clipuri video pe InstaStory acolo unde a povestit cât este de supărată, deoarece ea nu se simte tocmai bine în această perioadă, iar oamenii care nu o cred că a fost infectată cu COVID-19 nu fac altceva decât să o enerveze.

Vlăduța Lupău este acuzată că minte că are coronavirus, iar pentru asta mulți cred că a fost plătită să facă postarea respectivă în mediul online, însă artista le-a transmis tuturor un mesaj tranșant și e gata să le dea și block pe rețelele de socializare la toți cei care i-au trimis comentarii urâte.

”Nu-i vrăjeajă! Sunt foarte supărată pe comentariile voastre răutăcioase, să-mi ziceți că eu caut faimă. Nu caut faimă, am suficientă! Sunt foarte dezamăgită, iar acei oameni o să primească block și nu mă interesează, sper să nu-mi mai asculte muzica, nu merită!”, a spus Vlăduța Lupău!

Cum a luat contact cu virusul!

Vedeta le-a spus fanilor că nu știe cum a luat contact cu virusul, mai ales că în ultima perioadă nu a mai avut evenimente și nu-și dă seama cum s-a întâmplat să fie depistată pozitiv cu COVID-19!

”În urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv.”, a spus vedeta!

Vlăduța Lupău a mărturisit că a avut mai multe simptome, răceală puternică, iar soțul ei chiar și-a pierdut gustul și mirosul, iar atunci au decis împreună să-și facă testul de coronavirus. Fără să creadă vreodată ca fi pozitivă, vedeta a sperat până în ultimul moment ca va fi vorba doar de o simplă gripă, însă lucrurile nu stau tocmai așa!

Tot ieri, gimnasta Larisa Iordache a anunțat că s-a infectat cu COVID-19, dar și dirijorul Nicolae Botgros care acum este internat la un spital din Chișinau!

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *