Vulpița Veronica, filmată din nou! Imaginile sunt deja pe internet! Cum a fost surprinsă tânăra

Vulpița Veronica, filmată din nou! Imaginile sunt deja pe internet! Cum a fost surprinsă tânăra

La scurt timp după ce s-a descoperit faptul că este însărcinată, Vulpița Veronica din Blăgești și-a uimit fanii cu o nouă filmare!

Vulpița Veronica din Blăgești, devenită cunoscută după numeroase sale apariții în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, a publicat pe internet o nouă filmare cu ea. În doar câteva zile, imaginile au adunat zeci de mii de vizualizări și numeroase comentarii din partea fanilor.

Vulpița Veronica de la Acces Direct, filmare nouă pe YouTube

În luna octombrie a acestui an, Viorel Stegaru a anunțat în exclusivitate pentru emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 faptul că partenera sa de viață, Vulpița Veronica, a descoperit că este însărcinată în primul trimestru.

Soții Stegaru din Blăgești s-au declarat foarte bucuriși de această veste și au anunțat inclusiv ce nume ar putea să poarte copilul: Radu, dacă e băiat (după numele reporterului emisiunii „Acces Direct”) sau Doinița Mirela, dacă e fetiță.

PE ACEEAȘI TEMĂ
Vulpița Veronica este însărcinată! Ce poză a publicat tânăra din Blăgești: „Suntem foarte fericiți”
Potrivit dezvăluirilor făcute de Viorel Stegaru din Blăgești, Vulpița Veronica se simte bine și nu a avut deocamdată probleme sau simptome neplăcute cauzate de sarcină. O dovadă în acest sens sunt chiar ultimele poze postate de aceasta pe pagina sa oficială de Instagram, dar și ultima filmare apărută pe YouTube.

Pentru cei care nu știu Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au venit la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a rezolva anumite probleme și pentru a avea astfel o căsnicie liniștită, dar nu a durat mult și cei doi s-au transformat în scurt timp într-un adevărat fenomen.

PE ACEEAȘI TEMĂ
Filmarea momentului cu Vulpița Veronica! Deși e gravidă, tânăra a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată! Ce s-a văzut
Cei doi au descoperit cum este traiul la București, au încercat să se angajeze și au lansat chiar piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube, bucurându-se astfel chiar și de colaborări cu artiști cunoscuți din România.

După luni întregi de apărut aproape zilnic la emisiunea „Acces Direct”, cei doi au decis să se întoarcă în Blăgești, pentru a avea grijă de fetița lor în vârstă de câțiva ani, dar și pentru a se pregăti să devină din nou părinți.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *