CĂTĂLIN MĂRUŢĂ A ENERVAT-O LA CULME PE ANDRA, ÎN DIRECT: „TU EŞTI VULPIŢA?” REACŢIA DE MILIOANE A ARTISTEI

CĂTĂLIN MĂRUŢĂ A ENERVAT-O LA CULME PE ANDRA, ÎN DIRECT: „TU EŞTI VULPIŢA?” REACŢIA DE MILIOANE A ARTISTEI

Cătălin Măruță a dat-o în bară, iar Andra l-a taxat imediat. Totul s-a întâmplat în direct, artista s-a enervat și nu a înțeles la ce se referă soțul ei.

Andra și Cătălin Măruța au intrat în provocarea „Spuneți tot sau vă ia gura foc”. Cei doi și-au pus întrebări picante, iar răspunsurile au fost pe măsură. Însă, o întrebare greșită de-a lui Cătălin Măruța a stricat armonia jocului. (CITEȘTE ȘI: TENSIUNI ÎNTRE ANDRA ȘI MĂRUȚĂ, ÎN DIRECT. CE A PUTUT SĂ-I ZICĂ ARTISTA, SOȚULUI SĂU, DESPRE ANNA LESKO: „IA-O, TATĂ”)
Prezentatorul Tv a lansat o întrebare în afara jocului, însă confuzia și-a făcut apariția iar Andra s-a enervat imediat. La finalul jocului Cătălin Măruță a întrebat-o pe artistă dacă ea este vulpița. La auzul întrebării, Andra a devenit confuză și nu a înțeles ce apropo a vrut să bată soțul ei așa că s-a enervat și a contracarat.
„Am o întrebare pentru tine, vreau să recunoști. Ești Vulpița sau Panda?”, a fost întrebarea lansată de Măruță.
Reacția Andrei a venit imediat: „Ce e asta mă? Cum să zici Vulpița?”
Andra și Cătălin Măruță, confuzie totală
Imediat ce a văzut reacția Andrei, Cătălin Măruță și-a dat seama de gafa pe care a făcut-o. Prezentatorul tv se referea la personajele din cadrul emisiunii „Masked Singer România”. Așa că ce intenționa să o întrebe este dacă ea se află în spatele măștii personajului leoaicei, însă se pare că gândul i-a zburat la Vulpița.
După ce a înțeles despre ce este vorba, Andra s-a liniștit și a revenit asupra întrebării. (VEZI ȘI: AU VRUT SĂ AIBĂ PARTE DE O NOAPTE FIERBINTE, DAR COPIII I-AU PRINS „ÎN FAPT”. ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, TOTUL DESPRE EXPERIENȚA RUȘINOASĂ)
„Nu sunt. Ar vrea leoaica să fiu eu”, a răspuns Andra, amuzată de gafa făcută de partenerul ei.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *