CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU MILITARUL CARE S-A MASTURBAT ŞI A PIPĂIT O MINORĂ PE PLAJĂ

CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU MILITARUL CARE S-A MASTURBAT ŞI A PIPĂIT O MINORĂ PE PLAJĂ

Petrică Remus Marcovici a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală, după ce polițiștii erau anunțați pe 1 septembrie că bărbatul de 38 de ani ar fi săvârșit acte de exhibiționism în public și ar fi atins o copilă de doar 7 ani. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța.
Urmează acum stabilirea primul termen al procesului în care Marcovici este acuzat că s-a masturbat în timp ce era pe plajă, în apropierea unei minore, după care a pipăit-o, scrie replicaonline.ro. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri. (CITEȘTE ȘI: CONTINUĂ PROCESUL ÎN CAZUL CARACAL. GHEORGHE DINCĂ A FOST ADUS LA TRIBUNALUL OLT)
Ce se întâmplă acum cu militarul care s-a masturbat şi a pipăit o minoră pe plajă
Cum s-a petrecut năzdrăvănia? Polițiștii din cadrul Secției 1 erau sesizați că pe o plajă din municipiul Constanța un bărbat, în vârstă de 38 de ani, s-a dedat la acte de exhibiționism în public, atingând o minoră, o copilă de doar 7 ani, pe care a atins-o în mai multe zone ale corpului. Petrică-Remus Marcovici este acuzat că s-a masturbat în timp ce era pe plajă, în apropierea minorei. Mai mult decât atât, sub pretextul că o învață să înoate, el ar fi atins-o pe fetiță în mai multe zone ale corpului, inclusiv în cele intime. Acestea sunt faptele pentru care Marcovici a ajuns acum în fața magistraților. (NU RATA: BERCEA MONDIALU SE ÎNTOARCE LA ÎNCHISOARE. RUDELE AMENINȚĂ CU UN PROCES LA CEDO. VIDEO)
„U.M. 01375 Constanţa a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu privire la încălcarea legii de către Cap. Marcovici Petrică-Remus. Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 02.09.2020 a fost trecut în rezervă. Militarul a fost angajat în sistem în data de 05.05.2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal. Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii. Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar”, au precizat reprezentanţii Brigăzii 9 Mecanizate.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *