Costi Ioniță a ”dezbrăcat-o” pe Minodora! Imagini bombă cu artista într-un body super mulat

Costi Ioniță a ”dezbrăcat-o” pe Minodora! Imagini bombă cu artista într-un body super mulat

Costi Ioniță șochează din nou! Artistul a reușit ”imposibilul”: a ”dezbrăcat-o” pe Minodora! Da, da, nu glumim deloc, iar imaginile din galeria foto, dar mai ales, filmulețul de mai jos, stau drept dovadă! Imagini bombă cu artista într-un body super mulat! Cântăreața a slăbit 40 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut!

Costi Ioniță a ”dezbrăcat-o” pe Minodora!
Imagini bombă cu artista într-un body super mulat!
Cântăreața a slăbit 40 de kilograme!
Doamnelor și domnilor, Costi Ioniță ne-a luat pe toți prin surprindere! Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul face cele mai tari colaborări din industria muzicală, iar acum a reușit să arunce în aer trending-ul românesc. Vă spunem doar atât: Anna Lesko, Anda Adam, Emy Alupei, Cream și nimeni alta decât Minodora. Costi a reunit cele mai tari voci din România și a lansat ”Reginele”.

Minodora, una dintre cele 5 ”regine” ale lui Costi

Iar asta nu este tot! Costi a reușit chiar ”imposibilul”: a ”dezbrăcat-o” pe Minodora! Vedeta a apărut într-un body super mulat și sexy în noul videoclip și a șocat pe toată lumea. Celebra artistă arată impecabil, după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme. În plus, a ”uitat” chiar și de sutien, iar sânii i-au ieșit imediat în evidență!

Desigur că și colegele sale de scenă arată uau! Anna Lesko, întruchiparea sex-appeal-ului din showbiz-ul românesc, a pus pe jar toți bărbații cu costumația sa din latex roz! Cât despre Anda Adam, nu mai avem nimic de spus! Trupul ca tras prin inel a ieșit imediat în evidență, iar blondina a devenit un exemplu demn de urmat!

”Pentru Prima oară in istoria muzicii românești, azi, vineri, 30 Octombrie, vin REGINELE 🔝🔝🔝🔝🔝 5 mari dive ale României intr-o piesa cu un super videoclip 🙏 FORTZA 💪🔥”, a fost mesajul postat de Costi Ioniță pe rețelele de socializare.

Minodora s-a luptat toată viața ca să scape de kilogramele în plus

Și-a dorit toata viața să arate impecabil și a reușit! După o luptă cruntă cu kilogramele în plus, Minodora a învins și a slăbit spectaculos. Celebra artistă a dat jos 40 de kilograme, iar acum reușește să se mențină ca la carte! Unde mai puneți că, mai nou, nici nu mai are cu ce să se îmbrace? Toate hainele vechi îi sunt foarte mari! În plus, nu are de gând să se oprească aici și vrea să mai ardă câteva kilograme!

”Nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a povestit vedeta

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *