EKATERINA ANTONTSEVA, GĂSITĂ MOARTĂ ȘI COMPLET DEZBRĂCATĂ ÎN PROPRIUL APARTAMENT. GESTUL MACABRU FĂCUT DE CRIMINAL CA SĂ ÎȘI ASCUNDĂ URMELE

EKATERINA ANTONTSEVA, GĂSITĂ MOARTĂ ȘI COMPLET DEZBRĂCATĂ ÎN PROPRIUL APARTAMENT. GESTUL MACABRU FĂCUT DE CRIMINAL CA SĂ ÎȘI ASCUNDĂ URMELE

Cunoscuta cercetătoare Ekaterina Antontseva, care era și fotomodel în timpul liber, a fost descoperită fără viață și complet dezbrăcată în apartamentul pe care îl deținea în Sankt Petersburg. Polițiștii ruși au reținut deja asasinul și există multe probe împotriva lui. La scurt timp după crimă, el a făcut un gest macabru, în speranța că anchetatorii nu vor reuși să îl identifice.

Ekaterina Antontseva, găsită moartă și complet dezbrăcată în apartamentul ei
Ekaterina Antontseva avea 34 de ani, iar medicii legiști ruși cred că ea a fost ucisă joi, 22 octombrie, au scris jurnaliștii de la The Sun. Cadavrul femeii, complet dezbrăcat, a fost găsit de iubitul acesteia care era îngrijorat că nu reușea să vorbească cu ea. După ce asasinul i-a luat viața, el i-a tăiat degetul mare de la mână și polițiștii bănuiesc că acesta a recurs la acest gest înfiorător ca să poată debloca telefonul victimei și, astfel, să își șteargă urmele.

Principalul suspect, identificat ca Artyom, un fanatic al jocurilor pe calculator în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce au descoperit degetul tăiat al victimei în casa acestuia. Criminalul ar fi trimis un mesaj șefului de la serviciu al femeii, spunându-i că îi este rău și nu poate veni la muncă. De asemenea, se presupune că a șters și mesajele schimbate între el și victimă. În legătură cu motivul asasinatului, presa de peste hotare a scris că ucigașul datora femeii bani și s-au certat din cauza acestora. După ce a ucis-o pe Ekaterina Antontseva, bărbatul a izolat golurile din ușile și ferestrele apartamentului, pentru ca mirosul cadavrului să nu alerteze vecinii.

Ekaterina Antontseva, biochimist de profesie și model cu jumătate de normă

Regretata vedetă a fost sugrumată, susțin forțelor de ordine. Ekaterina Antontseva era biochimist de profesie și lector la Institutul Național Tehnologic din Sankt Petersburg, dar și fotomodel cu jumătate de normă. În videoclipul de mai jos, puteți vedea imagini filmate în ziua în care ea și-a făcut un machiaj special pentru sărbătoarea Halloween-ului.

La scurt timp după ce a fost anunțată moartea Ekaterinei Antontseva, rudele, apropiații și foștii colegi au transmis numeroase mesaje emoționante în memoria sa.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *