Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta

Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta

De ce a ajuns Gabriela Cristea pe mâna medicilor ? Celebra prezentatoare a postat mai multe video-uri pe Instagram din cabinetul acestora.

Prezentatoarea a postat mai multe videouri si poze pe Instagram
În ce stare se află vedete
Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Vedeta este lăudată pentru profesionalismul său în carieră și pentru performanța remarcabilă ca mamă.

Astăzi, partenera lui Tavi Clonda s-a filmat în cabinetul unui doctor stomatolog, dezvăluind fanilor tot ceea ce face ea pentru a-și păstra poziția în ceea ce privește topul celor mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Astfel, nu este de mirare că are mii de fani, dovadă fiind numărul uriaș de urmăritori de pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea celebră de la Antena Stars se simte bine, problema cu care se confruntă nu este foarte gravă. Mai exact, artista a căzut pe mâinile medicului dentist. Ea a decis să meargă la medicul stomatolog pentru a-și face niste „măsurători performante pentru dantura perfectă” după cum declară artista în story-ul ei de pe Instagram.

Gabriela a mai adăugat ca pentru a avea un corp sănătos, trebuie să ai o dantură sănătoasă.

Ea a apărut în video-uri cu un dispozitiv de măsurare a maxilarului, întrebându-și doctorul la ce folosește aparatul. El a răspuns că îl ajută să ia niște „valori de care are nevoie în practica de zi cu zi”.

La final prezentatoare a părut vizibil încântată de procedurile efectuate de către dentist, întrebarea noastră este la ce o fi folosind acele măsurători? Cristea vrea să își facă o nouă dantură?

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *