Imagini înfricoșătoare, dar sexy cu Antonia! Artista e de nerecunoscut în costumația de Halloween / FOTO

Imagini înfricoșătoare, dar sexy cu Antonia! Artista e de nerecunoscut în costumația de Halloween / FOTO

Antonia a reușit să facă Halloween-ul mai sexy! Artista a dat dovadă de creativitate anul acesta, dar nu a uitat să-și pună în valoare atuurile. Mama a trei copii a arătat un decolteu mai generos ca niciodată.

Imagini înfricoșătoare și sexy cu Antonia
Artista e de nerecunoscut în costumația de Halloween
Ultima postare a Antoniei pe contul său de Instagram a încins atmosfera și a stârnit teama, în același timp. Cântăreața s-a costumat cum a știut ea mai bine pentru Halloween, fără să uite să-și evidențieze noile silicoane. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Nu știu de ce, dar m-am speriat de sânii tăi”, a scris unul dintre urmăritorii Antoniei, în secțiunea de comentarii.

Verdele neon îți sare în ochi

Costumația a avut la bază contrastul dintre culorile verde neon și negru. Frumoasa româncă a ales să poarte o perucă lungă, ușor ondulată, și un corset negru, care o avantajează din toate punctele de vedere.

Pe față, gât și decolteu, Antonia s-a pictat astfel încât să întruchipeze un schelet uman. Ochii vedetei au completat întreaga ținută, lentilele de contact de culoare verde fiind o alegere foarte potrivită și de efect.

Artista ia foarte în serios Halloween-ul, sărbătorile americane fiindu-i foarte dragi după cei 13 ani pe care i-a petrecut în Statele Unite ale Americii. Look-ul Antoniei a primit zeci de mii de like-uri din partea fanilor.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *