MISHA, APEL DISPERAT PENTRU RĂZVAN DINCĂ, UNUL DINTRE CEI MAI BUNI PRIETENI, DIAGNOSTICAT CU CANCER: “VĂ ROG PE TOȚI CEI DIN LISTA MEA SĂ DONAȚI ORICÂT DORIȚI FIECARE”

MISHA, APEL DISPERAT PENTRU RĂZVAN DINCĂ, UNUL DINTRE CEI MAI BUNI PRIETENI, DIAGNOSTICAT CU CANCER: “VĂ ROG PE TOȚI CEI DIN LISTA MEA SĂ DONAȚI ORICÂT DORIȚI FIECARE”

Misha a aflat o veste extrem de tristă astăzi… Răzvan Cătălin Dincă, unul dintre cei mai buni prieteni ai cântăreței, are nevoie urgent de bani pentru o terapie care poarte face diferența între viață și moarte. Tânărul a fost diagnosticat cu limfomul Hodgkin care este, de fapt, o formă de cancer al sistemului limfatic, iar cântăreața de 29 de ani s-a alăturat în războiul delicat purtat de apropiatul ei.
Misha, apel disperat pentru Răzvan Dincă, unul dintre cei mai buni prieteni, diagnosticat cu cancer

În vârstă de 28 de ani, Răzvan Cătălin Dincă a aflat de la medici că suferă de temutul cancer – limfomul Hodgkin – în 2006. De atunci, el a urmat tratament, însă, fără niciun rezultat. Singura lui șansă acum este radioterapia pe care o va începe în curând, el aflându-se în faza a IV-a a maladiei. Misha a dezvăluit în postarea făcută pe Instagram Stories că bunul ei prieten a îndurat tratamente grele, iar acum, mai mult ca oricând, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, ca să ducă la bun sfârșit lupta pentru viață. Cunoscută și ca boala Hodgkin, afecțiunea are potențial de vindecare, motiv pentru care rudele și toți apropiații tânărului au lansat mai multe apeluri emoționante pe rețelele de socializare unde imploră să se facă donații.
Oricine poate deveni îngerul păzitor al lui Răzvan Cătălin Dincă prin donații în contul RO71BTRLRONCRT0299954001, deschis la banca Transilvania pe numele său. Pe imaginea copleșitoare urcată pe Instagram Stories, Misha a scris: “Nu fac deseori treaba asta, deși mi-aș dori să ajut cât mai mulți oameni. De data asta este ceva special, este vorba de un prieten foarte bun și apropiat, de aceea vă rog pe toți cei din lista mea să donați oricât doriți fiecare, cu puțin se face mult. O să revin cu mai multe informații și detalii, momentan, nu le știu pe toate. Dar, cert este faptul că aste nevoie de bani. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc tuturor sănătate, e cea mai importantă!”.

Așa cum a mărturisit în mesajul sfâșietor, fosta soție a lui Connect-R a mai făcut de-a lungul timpului diferite apeluri pentru ajutarea sau salvarea mai multor persoane aflate în suferință. Printre cazurile umanitare pentru care Misha a cerut ajutorul apropiaților și fanilor se numără și cel al lui Eric, un băiețel de patru ani care are encefalită autoimună și al lui Noel, un bebeluș care a diagosticat cu o boală genetică rară

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *