O mamă și iubitul ei și-au ucis bebelușul în bătaie, apoi l-au aruncat în râu! Cum a încercat femeia să acopere oribila crimă

O mamă și iubitul ei și-au ucis bebelușul în bătaie, apoi l-au aruncat în râu! Cum a încercat femeia să acopere oribila crimă

O mamă și iubitul ei sunt acuzați că ar fi ucis bebelușul femeii în bătaie, apoi l-au pus într-o pungă de plastic și l-au aruncat în râu. Pentru a scăpa de vină, mama-criminală a folosit o scuză halucinantă!

Bebeluș ucis în bătaie de iubitul mamei
Cum au vrut să scape de cadavru
Femeia a încercat să scape de vina crimei
O femeie din Rusia este acuzată că și-a ucis bebelușul de șapte luni, apoi l-a pus într-o pungă și l-a aruncat în râu, totul cu ajutorul iubitului ei, care a și fost, de fapt, autorul pricipal al crimei.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 29 de nai, pe nume Yevgeniy Gavrilov, ar fi bătut cu bestalitate copilul în vârstă de doar șapte luni. Acesta dormea în timp ce Gavrilov, fiind beat la acea vreme, ar fi căzut peste patul celui mic, rupându-l.

Nikita a început să plângă, iar bărbatul a văzut negru în fața ochilor și l-a luat la bătaie pe copil, lovindu-l cu putere în mod repetat în zona capului, provocându-i moartea.

Corpul celui mic a rămas în casă timp de trei zile până ce mama acestuia și iubitul ei au decis să scape de el. L-au înfășurat într-o pungă plastic, au călătorit până în alt oraș, toate acestea având loc în zona Chelyabinsk, și au aruncat trupul neînsuflețit în râul Miass.

Cum au încercat criminalii să își ascundă fapta

Pentru ca punga să nu iasă la suprafață, cei doi crminali au pus și pietre alături de corpul lui Nikita. Mama copilului, în vârstă de 24 de ani, pe nume Tatiana Pupishina, a alertat poliția, spunând că bebelușul ei a fost răpit, pentru ca fapta ei să nu fie decoperită.

Autoritățile însă, au aflat că cele spuse de femeie nu sunt adevărate, mai ales după declarațiile contradictorii ale acesteia . Povestea a fost scoasă la iveală, iar Tatiana i-a condus, într-un sfârșit, pe oamenii legii la locul în care au aruncat trupul copilului.

Pupishina și Gavrilov sunt acum acuzați de uciderea unui copil, fiind reținuți pentru mai multe declarații. Investigațiile continuă în acest caz.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *